Ендокринолог Одеса відгуки
|
|
Розочка | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендокринолог Одеса відгуки
Підкажіть будь ласка хорошого ендокринолога для дорослих. Велика неприємність зі щитоподібною залозою. Спостерігаюся в поліклініці за місцем проживання. Потрібен ще фахівець для уточнення діагнозу, а то зовсім немає результатів.
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я цілий рік лікувалася в ендокринолога за місцем прописки, у мене дуже високий пролактин. Рік пропила таблетки і нічого не змінилося. Порадили звернутися до Догонової М.В., вона скоригувала лікування тим самим препаратом, і рівно за півтора місяця я нормалізувала свої гормони!
|
|
| |
Святослава | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Як лікарка-ендокринолог вона компетентна, дає багато інформацію, порад, рекомендацій. Коли в мене були проблеми, допомогла саме Догонова М.В.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Якщо хтось шукає хорошого ендокринолога, я б Марію Володимирівну порадила. Сама в неї спостерігалася, була задоволена цілком. Спеціаліст вона грамотний, уважний, спілкується спокійно завжди, стримано, багато хороших рекомендацій дає. У мене поліпшення помітні після її лікування.
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Будь-кому, хто загубився в пошуках відповідей про свій ендокринологічний діагноз і шляхи порятунку, раджу цього блискучого лікаря. Марія Володимирівна не тільки змогла поставити правильний діагноз у моєму випадку, а й ефективно вилікувати захворювання. До цього кілька фахівців, тикаючи пальцем у небо, писали відверту нісенітницю і пропонували пропивати тонни пігулок, що мають серйозні побічні ефекти.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Справжній професіонал! Нарешті я потрапила до грамотного ендокринолога, який розібрався у всіх моїх діагнозах!
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Була в кількох фахівців-ендокринологів, але Марія Володимирівна здалася більш грамотною у своїй галузі та більш уважною до деталей. Я до неї під час вагітності ходила консультуватися, завжди допомагала своїми порадами та рекомендаціями.
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Професіонал своєї справи. Вищий пілотаж! Приємно лікуватися в такого лікаря. Хочеться, щоб більше було таких лікарів.
|
|
| |
Агнеса | Повідомлення # 9 |
Майор
| Один із найкращих лікарів! Прекрасний, грамотний фахівець. Завжди пояснить, навіщо і що робимо, роз'яснить результати. Працює з душею!
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Завжди із задоволенням іду на прийом до Марії Догонової! Вона уважна до моєї проблеми, чітко формує рекомендації, все пояснює - що, навіщо і чому. Треба віддати належне - ніколи зайвих аналізів не призначать (типу про всяк випадок подивимося). Орієнтується в сучасних тенденціях, терапія ефективна. Мені все подобається. Рекомендую всім!
|
|
| |
Breezz | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Доброго здоров'я всім! Дайте, будь ласка, телефончик, щоб записатися на прийом до Марії Володимирівни.
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Даю телефони клініки, де лікує Марія Володимирівна - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дуже грамотний лікар! Професіонал від Бога! Не призначає зайвих аналізів і обстежень, що рідкість у наш час. Лікування підібрала дуже грамотно, поліпшення відчула відразу. Рекомендую звернутися саме до Марії Догонової!
|
|
| |