Дитячий психолог Одеса Київський район
|
|
ЛюдмилаК | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий психолог Одеса Київський район
Потрібна допомога хорошого дитячого психолога. Дитина моя стала дуже агресивною. Підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися?
|
|
| |
ВеронікаЕ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Відмінний дитячий психолог. Швидко прибрала агресію в дитини. Нормалізувала поведінку.
|
|
| |
КатяЕ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ми зверталися по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Дуже хороший дитячий психолог. Нормалізувала поведінку дитини, допомогла адаптуватися в новому колективі в школі. Рекомендую вам звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
ОльгаД | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Дуже хороший дитячий психолог. Допомогла прибрати агресію в дитини. Нормалізувала емоційний стан у дитини. Залишилися дуже задоволені результатом роботи Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
ГолдаГ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У нас дитина стала дуже сором'язливою і мовчазною. Нам допомогла нормалізувати емоційний стан дитини - Гончарова Тетяна Сергіївна. Прекрасний фахівець. Відмінний дитячий психолог.
|
|
| |
МаріяО | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Нам допомогла прибрати агресію в сина - Гончарова Тетяна Сергіївна. Одразу знайшла підхід до дитини. Змогла нормалізувати поведінку. Ми залишилися дуже задоволені результатом роботи Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
ЗояГ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Найкращий дитячий психолог. Допомогла врегулювати наші з дитиною стосунки, підняла самооцінку. Величезна подяка їй за допомогу.
|
|
| |
ОляД | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я вам сміливо рекомендую звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Дуже хороший дитячий психолог. Допомогла адаптуватися дитині в новому колективі в першому класі. Підняла самооцінку. Велика подяка Гончаровій Тетяні Сергіївні.
|
|
| |
ГенаД | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Нам допомогла налагодити наші стосунки з сином - Гончарова Тетяна Сергіївна. Відмінний фахівець. Найкращий дитячий психолог. Тепер у нас із сином повна ідилія. Раджу вам звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
МішкаЖ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У нас теж, не все благополучно з дитиною. Будь ласка, напишіть де приймає психолог Гончарова Тетяна Сергіївна. Дуже потрібна її допомога. Дякую.
|
|
| |
ЛюдмилаК | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Величезне спасибі всім. Будь ласка напишіть де, конкретно працює Гончарова Тетяна Сергіївна. І якщо є, то напишіть номер телефону лікаря. Дякую заздалегідь.
|
|
| |
ОльгаД | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дитячий психолог Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |