Найкращий дитячий психолог Одеси
|
|
ПетькаВ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дитячий психолог Одеси
Підкажіть, будь ласка, до кого можна звернутися. Потрібен дуже хороший дитячий психолог. Дитина моя стала некерованою.
|
|
| |
МаринкаН | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Вона найкращий дитячий психолог. Допомогла врегулювати емоційний стан дитини. Дуже задоволені фахівцем.
|
|
| |
АкимА | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Дуже обізнаний і хороший дитячий психолог. Допомогла нормалізувати поведінку дитини, налагодила наші взаємини. Залишилися дуже задоволені результатом роботи Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
Інка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Нам дуже допомогла Гончарова Тетяна Сергіївна Найкращий дитячий психолог. Підняла самооцінку в дитини, нормалізувала емоційний стан. Дуже задоволені роботою Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
ЛевикЗ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Наш син дуже змінився останнім часом. Став мовчати і часто плакати. Ми звернулися по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Відмінний дитячий психолог. З'ясувала причину поведінки дитини. Нормалізувала поведінку. Рекомендую!
|
|
| |
ІраФ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни Найкращий дитячий психолог. Прибрала швидко і легко агресію в сина. Підказала нам найкращу виховну тактику для нормалізації ситуації. Величезна подяка Гончаровій Тетяні Сергіївні за допомогу.
|
|
| |
Катька | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Найкращий дитячий психолог - це Гончарова Тетяна Сергіївна. Це правда. Я вам рекомендую звернутися до Тетяни Сергіївни. Нам швидко й ефективно допомогла нормалізувати поведінку дитини. Налагодила наші стосунки з сином. Велике спасибі Гончаровій Тетяні Сергіївні.
|
|
| |
ГошаФ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ми теж зверталися по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Залишилися дуже задоволені! Найкращий дитячий психолог. Підняла самооцінку в дитини. Врегулювала емоційний стан.
|
|
| |
АндрейН | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Нам дуже допомогла Гончарова Тетяна Сергіївна. Це дійсно найкращий дитячий психолог. Одразу знайшла підхід до дитини. Змогла нормалізувати наші стосунки. Дитина моя стала слухняною і спокійною. Величезне спасибі Гончаровій Тетяні Сергіївні.
|
|
| |
ЄгорЛ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мене син взагалі перестав слухатися, що хоче, те й робить. Напишіть, будь ласка, де приймає дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна. Потрібна її допомога.
|
|
| |
ПетькаВ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |