Найкращий дитячий психолог Одеси відгуки
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дитячий психолог Одеси відгуки
Доброго дня всім, підкажіть мені психолога дитячого. Прохання порадити хорошого лікаря. Порекомендуйте контактні дані обізнаного лікаря, використовуючи з особистого досвіду, а також відгуків своїх знайомих, близьких або колег.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У цьому місті не вийшло знайти правильного лікаря. Якщо одесити порекомендують з радістю звернуся.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можна з попереднім оратором не погодитися, знаю тямущих лікарів Фендюру М.О. і фахівця з дітей Гончарову Тетяну Сергіївну, які стовідсотково є професійними в даній медичній класифікації, і до них рекомендую звертатися без остраху за своє здоров'я.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Відвідували заняття у дитячого психолога Гончарової Тетяни Сергіївни, не очікували такий хороший результат. Рекомендую, чудовий спеціаліст!
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Так, дійсно Гончарова Т.С. Справжній професіонал своєї справи! Як я рада, що звернулася до неї зі своїм сином. Звернулися ми з питання агресивності дитини.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Цей чудовий психолог напрочуд легко і швидко допомогла мені налагодити стосунки з моєю донькою! У моєї доньки проблеми зі спілкуванням з однолітками в новому класі. Чудовий фахівець!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Рекомендую розумного підліткового психолога - це Фендюру Марію Олегівну. Вона - грамотний фахівець і дуже приємна людина. Відмінний психолог!
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можу підтвердити, що Фендюра Марія Олегівна, висококласний підлітковий фахівець. Розумний психолог!
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Добрий день! Поділіться даними про місце прийому і телефон?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Психолог Фендюра Марія Олегівна, клініка Лікаріум Генуезька ½, телефон 0635360647.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду сказали, що Гончарова Тетяна Сергіївна і Фендюра Марія Олегівна - розумні фахівці в Одесі, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую, за відгуки, до найграмотніших спеців у місті.
|
|
| |