Хороший дитячий психолог Одеса відгуки
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший дитячий психолог Одеса відгуки
Добрий день, пишу Вам, порекомендуйте дитячого психолога. Порадьте хорошого лікаря, куди звернутися при діагнозі нічних страхів. Підкажіть контактні дані кращого лікаря ґрунтуючись зі свого досвіду або відгуків своїх близьких і знайомих.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У нас у місті неможливо знайти хорошого лікаря. У тому разі на сайті порадять схожу до лікаря.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хотілося б із попередньою одеситкою заперечити, знаю спеціалістів своєї справи Фендюру Марію Олегівну та Гончарову Тетяну Сергіївну, які точно найграмотніші в такій сфері і до них раджу приходити на прийом без остраху за своє самопочуття.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Були у дитячого психолога Гончарової Тетяни Сергіївни, досягнення моєї дитини, мене як маму радують. Краще, ніж Тетяна Сергіївна не зустрічала, а були у багатьох!
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Так, дійсно Гончарова Т.С.. Справжній професіонал своєї справи! Як я рада, що звернулася до нього зі своїм сином. Звернулися ми з питання пасивності дитини.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Дуже вдячні з чоловіком психологу Гончаровій Тетяні Сергіївні за роботу, проведену з нашою донькою, яка абсолютно не чула мене і чоловіка, ніяк не сприймала наші слова! У моєї доньки проблеми зі спілкуванням з однолітками в новому класі. Дуже раджу!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Рекомендую розумного підліткового психолога - це Фендюру Марію Олегівну. Вона - грамотний фахівець і дуже приємна людина. Раджу!
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можу ствердити, що Фендюра Марія Олегівна, молодий і тямущий підлітковий фахівець, фахівець. Дивовижний психолог!
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Добрий день! Поділіться інформацію про цих фахівців?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Психолог Фендюра Марія Олегівна, клініка Лікаріум Генуезька ½ , телефон 0635360647.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду розповіли, що Гончарова Тетяна Сергіївна і Фендюра Марія Олегівна - найкращі аси психології в місті, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую за рекомендації до найкращих спеців у нашому місті.
|
|
| |