Порадьте досвідченого міколога, який може безумовно допомогти вилікуватися, а не погіршити становище. Хочеться почути про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за відгуками родичів і друзів.
Мені однак цікаво дізнатися про такого професіонала, а то я давно в пошуку. Якщо ви стикалися з таким дерматологом, дайте пораду, до кого краще піти, щоб домогтися позитивного успіху.
А я розшукала такого дерматолога - це Алла Михайлівна Дмитренко, чудова лікарка, незрівнянна у своїй сфері. Мені допомогла вилікувати кандидоз. Хочеться її вам рекомендувати!
Мені теж допомогла Дмитренко Алла, вона керуючись моїми аналізами виписала лікування, за допомогою якого мені вдалося позбутися надскладних дерматологічних проблем!
Я дуже захоплена консультацією дерматолога Дмитренко, це грамотний професіонал. Вона вичерпно знає свою роботу. Пропоную її всім, хто хоче вилікуватися від важких проблем з дерматології!
Звернулася до Алли Михайлівни завдяки відгукам друзів і не пошкодувала! Призначила дослідження і лікування за показаннями, а не для ротації! І тепер з упевненістю можу її радити, вона точно допоможе!