Дизик Євген Анатолійович відгуки
|
|
Барбара789 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дизик Євген Анатолійович відгуки
Здраствуйте! Цікавлять відгуки про найкращих стоматологів міста. Потрібно вставити зуб, хочу щоб зробили якісно, а не як у державних поліклініках. Багато хто рекомендує Дизика Євгена Анатолійовича. Що можете сказати про цього лікаря? Якісні він надає послуги?
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я перепробувала купу клінік, але мені дуже подобається клініка "Тріодент". Дизик Євген Анатолійович - чудовий фахівець, зверталася не раз і дуже задоволена. Не можу сказати, що його послуги з дешевих, але вони того варті.
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Кілька місяців тому зверталася до Дизика Євгена Анатолійовича з питання імплантації зубів. Завдяки сучасним технологіям і досвідченому лікарю, всі процедури пройшли безболісно. Минуло вже кілька місяців після імплантації, все чудово. Раджу.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене була проблема з коронками з кераміки, пройшла п'ять клінік - ніде не допомогли. Коли я прийшла на прийом до Дизика Є.О., він уважно оглянув, вислухав мене, запропонував різні варіанти, і моя проблема розв'язалася на мою велику радість. Я потрапила до класного фахівця і дуже хорошої людини.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Хочу сказати, що Євген Анатолійович хороший фахівець. Він ставив мені коронки на імплант, підібрав дуже хороший варіант, який мені підійшов і в плані якості, і в плані ціни. Усе було зроблено майстерно, навіть причепитися ні до чого, настільки акуратно і сумлінно він виконав свою роботу, шкода, що не всі лікарі такі відповідальні і старанні.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Довго шукала професійного лікаря, який би міг допомогти мені з вінірами. Була у трьох лікарів на консультації, але так склалося, що за рекомендацією, вирішила звернутися до Євгена Анатолійовича. Вдячна йому за ідеально виконану роботу, тактовність, врахування думки пацієнта, я дуже рада, що мені пощастило. Сміливо його рекомендую!
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Проходжу лікування у доктора Дизика. Дуже задоволена, все проходить чудово, етап за етапом. Дуже рада, що потрапила в ці професійні руки
|
|
| |
Серафимка | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Євген Анатолійович - дуже грамотний, компетентний лікар. Видно, дуже любить свою роботу, до якої ставиться серйозно. Дуже шкодую, що не прийшла до цього фахівця раніше. Від самого початку було правильно складено план мого лікування, у підсумку результат дуже порадував. До таких лікарів хочеться повертатися.
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 9 |
Майор
| Вперше звернулася до Євгена Анатолійовича і залишилася задоволена. Послуги з протезування були надані на високому професійному рівні. Донині вельми задоволена результатом - функціональністю протеза і тим, що дикція практично не змінилася.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 10 |
Майор
| Звернувся до лікаря Дизика за рекомендацією, оскільки була кишеня між зубами, хоча стояла пломба. Євген Анатолійович запропонував зробити керамічну вкладку замість пломби. На сучасному обладнанні зробили знімок 3D, за яким виготовили вкладку і він встановив. Після чого між зубами не стало порожнини і вигляд чудовий.
|
|
| |
lion222 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| У мене проблемний і неестетичний зуб, хочу поставити імплант, залиште координати Євгена Анатолійовича.
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Євген Анатолійович приймає в стоматологічній клініці "Тріодент", його контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дуже уважне ставлення до проблеми, чітке розуміння найефективнішого способу вирішення, повне інформування пацієнта і, в підсумку, блискучий результат! Найкращі рекомендації!
|
|
| |