Стоматолог ортопед Одеса відгуки
|
|
Магдалина20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог ортопед Одеса відгуки
Доброго дня, шановні учасники форуму! Я шукаю рекомендації про хорошого стоматолога-ортопеда. У когось із вас є позитивний досвід звернення до певних стоматологів? Я шукаю лікаря, який проявляє професіоналізм, турботу про пацієнтів і має хороші рекомендації. Буду вдячний за будь-яку інформацію та поради!
|
|
| |
Болеслава | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Після відвідин стоматолога-ортопеда Софронова Ігоря залишилася з величезним розчаруванням. Лікар не тільки був грубим і непрофесійним, а й зробив помилки під час встановлення імплантатів, що призвело до ускладнень і додаткових витрат.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я відвідав стоматолога-ортопеда Гончарука Сергія Володимировича, і результат його роботи залишає бажати кращого. Протези, які він встановив, не відповідають моїм очікуванням. Вони незручні у використанні та мають неестетичний вигляд.
|
|
| |
Барислава | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Жахливий досвід у стоматолога-ортопеда Аль-Мохамад Ареф Ахмад! Він провів неякісну роботу з протезування зубів. Протези не сидять правильно, викликають дискомфорт.
|
|
| |
Любомира | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Рекомендую стоматологічну клініку Тріодент в Одесі, де працює ортопед Дизик Євген Анатолійович. Мені знадобилося протезування зубів, і лікар зробив це на вищому рівні. Я отримав чудовий результат і відмінний сервіс.
|
|
| |
sunset24 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже задоволена роботою стоматолога Дизика Є.А! Він провів мені імплантацію зуба і результат перевершив усі мої очікування. Процедура була безболісною, а лікар проявив високу кваліфікацію і професіоналізм.
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Стоматолог-ортопед Дизик врятував мою посмішку! У мене були проблеми з переднім зубом, і лікар розробив індивідуальний план лікування. Результат перевершив усі мої очікування, і я дуже вдячна.
|
|
| |
Ліліана | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже задоволена роботою стоматолога Дизика Є.А. У мене була складна ситуація із зубами, але лікар розробив план лікування і провів усі процедури безболісно. Зараз у мене чудова посмішка.
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 9 |
Сержант
| І я зверталася до стоматолога Дизика Є.О. з проблемою протезування зубів. Лікар виявив високий професіоналізм, результат перевершив усі мої очікування. Рекомендую його послуги.
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дуже задоволений результатом роботи стоматолога Дізіка. Мені встановили вініри, і тепер я маю прекрасну посмішку. Євген Анатолійович проявив високу кваліфікацію та уважність.
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Хочеться потрапити до цього лікаря, залиште контакти.
|
|
| |
Ліліана | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Євген Анатолійович приймає в клініці Тріодент на Старобазарному сквері, 3.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 13 |
Майор
| У мене була складна ситуація із зубами, і Євген Анатолійович розробив план лікування, який був проведений професійно і з відмінним результатом.
|
|
| |