Стоматологи ортопеди Одеси відгуки
|
|
BeckyJ | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматологи ортопеди Одеси відгуки
Шукаю хорошого стоматолога і хотів би почути ваші рекомендації та поради. Я цікавлюся професіоналізмом, якістю роботи і ставленням до пацієнтів. Також, якщо у вас є інформація про стоматолога, який спеціалізується в галузі ортопедії, буду вдячний за рекомендації. Дякую заздалегідь
|
|
| |
Леоніла | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Відвідала кілька стоматологів-ортопедів в Одесі, і тільки Дизик Є.О. перевершив їх усіх. Його професіоналізм і увага до деталей привели до відмінного результату. Його я можу сміливо рекомендувати.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Порівняла роботу кількох стоматологів-ортопедів в Одесі, у яких я була, і можу запевнити, що Євген Анатолійович Дизик вирізняється своїм професіоналізмом і якістю роботи. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 4 |
Майор
| Протезування, проведене стоматологом Гончарук С. В., виявилося повним розчаруванням. Протези були неправильної форми і незручними. На щастя, за рекомендацією потрапила до Євгена Анатолійовича Дизика, він зробив усе можливе, щоб виправити ситуацію і дати мені гарну і комфортну посмішку.
|
|
| |
Igor2001 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж дуже розчарований роботою стоматолога-ортопеда Гончарука. Він провів установку імпланта, але результат виявився неприйнятним. Процедура була болючою, і сам імплант не зміг протриматися довго.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дизик Є.О. - чудовий фахівець! Мені була потрібна імплантація зуба, і лікар провів її якісно і безболісно. Рекомендую його послуги.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Стоматологічна клініка Тріодент із чудовим ортопедом Дизиком Є.О.! Я звернувся до нього для протезування зубів, і результат мене повністю задовольнив. Рекомендую цю клініку.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже задоволена роботою стоматолога-ортопеда - Дизика Євгена Анатолійовича! Мені потрібно було встановити вініри, і він зробив все акуратно і професійно. Посмішка тепер прекрасна!
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Порівнювала роботу різних стоматологів-ортопедів в Одесі, і Дизик А. Є. виявився найкращим. Його ретельний підхід і висока кваліфікація вразили мене.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Раніше відвідував інших стоматологів, але після того, як потрапив до Євгена Анатолійовича, більше не хочу нікуди йти. Його робота на вищому рівні!
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Доброго дня, можете залишити контакти Дизика Є.О.
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Особистий телефон Євгена Анатолійовича - 0677003055, приймає в клініці Тріодент на Старобазарному сквері 3.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 13 |
Майор
| У стоматолога Дізіка я отримав якісне лікування і відмінний результат. Він справді піклується про своїх пацієнтів і робить усе можливе, щоб покращити їхні посмішки.
|
|
| |