Найкращий стоматолог імплантолог Одеса
|
|
Радмила | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий стоматолог імплантолог Одеса
Нещодавно в мене виникла потреба в імплантації зуба, і я розумію, що це дуже важлива процедура, яка потребує високої кваліфікації фахівця. Підкажіть грамотного імплантолога, до якого краще звернутися?
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Категорично не рекомендую клініку Klinik Im Zentrum! Там провели жахливу роботу з моїми імплантами. Вони були неправильно встановлені, і в мене постійно виникали проблеми з яснами. До того ж, використовували дешеві імпланти, які швидко почали руйнуватися.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Остерігайтеся імплантолога Софронова! Він зробив мені імпланти, які мали жахливий вигляд і не відповідали кольору та формі моїх сусідніх зубів. Коли я спробував поскаржитися, він відмахнувся і сказав, що це найкращий результат, на який можна розраховувати.
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| "Жахливий досвід з імплантологом Валькевичем! Він був грубий і не виявив належної уваги до моїх болів і занепокоєння. До того ж, процедура імплантації була вкрай болючою, і я довго відновлювався після неї. Імпланти виявилися невдалими, і мені довелося шукати іншого фахівця, щоб виправити його помилки.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я задоволений, що вибрав Євгена Анатолійовича Дизика для проведення імплантації зуба. Порівнюючи його з іншими стоматологами-імплантологами, я можу сказати, що він професіонал найвищого класу і робить свою роботу бездоганно.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Євген Анатолійович - чудовий стоматолог-імплантолог! Він провів для мене процедуру імплантації зуба з високим професіоналізмом. Завдяки його ретельному підходу і досвіду, результати перевершили всі мої очікування. Тепер моя посмішка відновлена, і я почуваюся набагато впевненіше.
|
|
| |
Наталія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Євген Анатолійович - надійний і компетентний стоматолог-імплантолог. Я порівнював його роботу з іншими фахівцями, і можу з упевненістю сказати, що він заслуговує найвищих похвал за свою професійну і чуйну роботу.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Я вдячний Євгену Анатолійовичу за його професіоналізм і уважність до деталей. Він провів для мене складну імплантацію, і результати перевершили всі очікування. Я рекомендую його всім, хто шукає надійного і досвідченого імплантолога!
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Євген Анатолійович - найдосвідченіший і найталановитіший стоматолог-імплантолог, якого я коли-небудь зустрічав. Порівнюючи його роботу з роботою інших фахівців, я впевнений, що він справді піклується про своїх пацієнтів і прагне до досягнення найкращих результатів.
|
|
| |
Горбунова | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Процедура імплантації з Євгеном Анатолійовичем була безболісною та ефективною. Він приділяє велику увагу пацієнтам і завжди готовий відповісти на всі запитання. Мої нові імплантати мають вигляд і почуваються як справжні зуби!
|
|
| |
Карлл | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна записатися до Дизика Є.О.
|
|
| |
Наталія | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тримайте особистий телефон - 0677003055, телефонуйте і домовляйтеся.
|
|
| |
Власій | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую Євгену Анатолійовичу за його чудову роботу з імплантації зуба. Він детально пояснив мені всі етапи процедури і створив комфортну атмосферу під час лікування. Результати перевершили всі мої очікування.
|
|
| |