Найкращий імплантологи стоматологи Одеса
|
|
Есмеральда1988 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий імплантологи стоматологи Одеса
Вітаю! Я шукаю досвідченого і професійного стоматолога-імплантолога для проведення імплантації зуба. Хотів би дізнатися, чи може мені хтось порадити грамотного фахівця?
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Імплантолог Аліна Володимирівна Стучилова - повний непрофесіонал! Вона не тільки встановила мої імплантати неправильно, а й не забезпечила належного догляду після операції. У результаті в мене виникли інфекції, які затягнули процес загоєння і додали страждань.
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Точно, вона обіцяла золоті гори, але результат залишає бажати кращого! Встановлені їй імплантати не відповідають моєму прикусу, що призвело до постійних дискомфортів і проблем із жуванням. Не рекомендую довіряти своє здоров'я цьому імплантологу.
|
|
| |
LepsGregor | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Бабов Є.Д.- справжній кошмар! Він встановив мені імплантат, який після кількох місяців почав спричиняти сильний біль і запалення. Коли я повернувся до нього по допомогу, він відмовився визнати свою помилку і навіть запропонував заплатити ще раз за нову операцію. Повна відсутність професіоналізму і почуття відповідальності!
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Раджу Вам звернутися до Дизика Євгена Анатолійовича - він видатний імплантолог, який перевершив усі мої очікування. Порівнюючи його роботу з роботою інших стоматологів, я впевнений, що вибір був абсолютно правильним. Він не тільки технічно досвідчений, а й володіє відмінними міжособистісними навичками.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Так, Євген Анатолійович - чудовий імплантолог! Він професійно і відповідально підійшов до моєї проблеми і запропонував оптимальне рішення. Мої нові імплантати мають вигляд і почуваються природно.
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Євген Анатолійович - мій стоматолог-імплантолог уже кілька років, і я вважаю себе дуже щасливим пацієнтом. Він перевершує інших фахівців у галузі імплантології своєю особливою турботою про пацієнтів і професійною майстерністю. Він завжди готовий відповісти на всі запитання і допомогти мені зберегти свою посмішку в ідеальному стані.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 8 |
Майор
| Євген Анатолійович - справжній експерт у галузі імплантації. Він зробив для мене кілька імплантатів, і я повністю задоволений результатами. Я отримав прекрасну посмішку завдяки його майстерності та професіоналізму.
|
|
| |
Анохіна | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Порівнюючи роботу Євгена Анатолійовича з іншими стоматологами-імплантологами, можна з упевненістю сказати, що він - справжній професіонал. Він володіє унікальним досвідом і технічною майстерністю, яка призводить до видатних результатів. Він створив мої нові імпланти так природно, що я забув, що вони не мої справжні зуби.
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Євген Анатолійович - це лікар із золотими руками! Він провів для мене імплантацію зуба з такою ретельністю й увагою до деталей, що результати просто чудові.
|
|
| |
Абігаль | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Хочу проконсультуватися з Євгеном Дизиком, залиште його контактний телефон.
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тримайте - 0677003055.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Я довгий час страждав від проблем із зубами, але тепер у мене є впевненість у своїй посмішці завдяки професіоналізму та досвіду стоматолога Дізіка. Я рекомендую його всім, хто шукає якісні стоматологічні послуги.
|
|
| |