Імплантологи стоматологи Одеса
|
|
Емін | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Імплантологи стоматологи Одеса
Доброго дня, шановні учасники форуму! Мені необхідно провести імплантацію зуба, і я хотів би попросити вашої поради. Можливо, хтось із вас має позитивний досвід звернення до стоматолога-імплантолога, порекомендуйте?
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я раджу звертався до Євгена Анатолійовича Дізіка для імплантації зуба. Дуже задоволений результатом! Процедура пройшла безболісно, і він пояснив усі етапи дуже зрозуміло.
|
|
| |
Іларія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я також звернулася до лікаря Євгена Дизика і була приємно здивована професіоналізмом і турботою про пацієнтів. Після невдалого досвіду зі стоматологом Стучиловою, я відновила віру в якісну стоматологію.
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Раджу звернутися до Євгена Анатолійовича Дизика, якщо потрібні імплантати. У мене були проблеми з жуванням через пропущений зуб, і він допоміг вирішити цю проблему якісно і надійно.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Євген Дизик - справжній професіонал. Вміє налагодити довірчі стосунки з пацієнтами, що дуже важливо в стоматології.
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Звернувся до Євгена Анатолійовича для зубного імпланта. Чесно кажучи, боявся процедури, але він заспокоював і стежив за моїм комфортом протягом усієї операції.
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Раніше мав неприємний досвід з імплантологом Пєтуховою, шукав заміну і знайшов Євгена Дизика. Він вирізняється відповідальним підходом до роботи та використовує передові методи лікування.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Євген Анатолійович врятував мою ситуацію після невдалого встановлення імплантату у Вігеля О.О. Він кваліфіковано виправив помилку і повернув упевненість в усмішці.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 9 |
Майор
| Якщо ви хочете уникнути розчарування в стоматологічній допомозі, зверніться до Євгена Дизика. Він піклується про своїх пацієнтів і не економить на якості лікування.
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 10 |
Сержант
| У мене була складна ситуація із зубами, і Євген допоміг мені з вибором оптимального рішення. Він приділив багато часу консультації та відповів на всі мої запитання.
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Форумчани, дайте координати стоматолога Дизика.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дизик Євген Анатолійович приймає в клініці Тріодент на Старобазарному сквері 3, контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 13 |
Сержант
| З Євгеном Анатолійовичем вийшло те, чого я так довго шукав - якісне лікування, професійний підхід і довірчі відносини.
|
|
| |