Стоматологи Одеси відгуки
|
|
Roh2 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматологи Одеси відгуки
Форумчани, чи можете порекомендувати хорошого стоматолога в Одесі, який спеціалізується на стоматологічних проблемах?
|
|
| |
Somebbooddy | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я відвідувала кілька стоматологів, але якість роботи залишала бажати кращого.
|
|
| |
Elza77 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Як і раніше, я шукаю компетентного стоматолога, який допоможе мені вирішити всі мої проблеми із зубами.
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я щаслива, що знайшла такого досвідченого стоматолога, який зробив чудову роботу, вирішуючи мої стоматологічні проблеми.
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Хотілося б дізнатися про фахівця-стоматолога, до якого ви звернулися і були задоволені його роботою.
|
|
| |
Гіра | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Це Євген Анатолійович Дизик - справжній професіонал своєї справи. Він зробив мій візит до стоматолога приємним і безболісним.
|
|
| |
Сафіна | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я дуже задоволена вибором стоматолога - Євгеном Анатолійовичем Дизиком. Його підхід до лікування та пояснення пацієнтам є винятковими. Він запропонував мені оптимальний варіант лікування і завжди готовий відповісти на всі мої запитання.
|
|
| |
Симха | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Євген Анатолійович - справжній професіонал своєї справи. Його компетентність та уважність до деталей вражають. Порівнюючи його з іншими стоматологами, я переконався, що він лідирує в галузі стоматології.
|
|
| |
Арсен | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Доктор Євген Анатолійович Дизик є справжнім майстром своєї справи, і його основний пріоритет - мінімізувати дискомфорт під час лікування, встановлення коронок та імплантації. Весь процес може зайняти час, але результат того вартий.
|
|
| |
Аїша | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я більше не переживаю через свої зуби, завдяки професіоналізму Євгена Анатолійовича, який рішуче й ефективно впорався з моїми проблемами.
|
|
| |
Климентій | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Чи можу я отримати контактні дані Дизика Є.О., щоб записатися на прийом?
|
|
| |
Арсен | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Контактний телефон для запису до лікаря Дизика - 0677003055. Він приймає на Старобазарному сквері 3 у клініці Тріодент.
|
|
| |
Аза | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже вдячний за вашу підказку - завдяки вам, я знайшов найкращого стоматолога в місті.
|
|
| |