Стоматолог Одеса Приморський район
|
|
Kino54 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса Приморський район
Доброго вечора всім! Хто зі стоматологів в Одесі зміг розв'язати ваші проблеми із зубами якнайкраще?
|
|
| |
LittleZhanna | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Не можу знайти стоматолога, який би задовольнив мої вимоги до якості та професіоналізму.
|
|
| |
ZlatayaSofia | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У пошуку компетентного стоматолога, який зможе вирішити всі мої стоматологічні проблеми, я опинилася в глухому куті, тепер шукаю вихід.
|
|
| |
Федора | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Нещодавно я відкрила для себе чудового стоматолога, який ефективно вирішує всі мої стоматологічні проблеми, з розумінням і професіоналізмом підходить до своєї роботи.
|
|
| |
Інса | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чи можу я дізнатися, хто цей умілий стоматолог, про якого ви говорите?
|
|
| |
Осинка | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Євген Анатолійович Дизик - мій неперевершений стоматолог. Він продемонстрував найвищий професіоналізм і бездоганну увагу до моїх стоматологічних проблем. Враховуючи досвід спілкування з іншими стоматологами, цей чудовий лікар заслуговує на глибоку повагу.
|
|
| |
Алмазитта | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Рекомендую лікаря Євгена Анатолійовича Дизика всім, хто шукає висококваліфікованого стоматолога. Він не тільки виконує свою роботу ретельно й уважно, а й допомагає пацієнтам ухвалювати інформовані рішення про своє здоров'я.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Євген Анатолійович Дизик - це видатний стоматолог. Я відчував, що можу повністю довіряти його навичкам і рекомендаціям. Він явно вирізняється з-поміж інших фахівців своєї галузі, і я радий, що обрав його для лікування.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Для мене найважливіше - результат, і я безмірно задоволена ним. Мої зуби тепер мають прекрасний вигляд, і я вдячна доктору Дизику за його терплячість і професіоналізм у створенні здорової та красивої посмішки.
|
|
| |
Кат | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Лікар Євген Анатолійович завжди з повагою ставиться до пацієнтів, ніколи не нав'язує додаткових послуг і надає чітку інформацію для самостійного вибору.
|
|
| |
Толян | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як я можу отримати контакти Дизика Євгена Анатолійовича?
|
|
| |
Алмазитта | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тримайте - він приймає в клініці Тріодент на Старобазарному сквері 3, контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже вдячний за вашу рекомендацію до стоматолога Євгена Дизика, він зробив мої зуби знову красивими.
|
|
| |