Стоматолог Одеса Ленселище
|
|
Panda4 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса Ленселище
Чи можете ви порекомендувати стоматолога, з яким у вас був позитивний досвід лікування?
|
|
| |
Rock03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я шукала професіонала серед стоматологів, але мої пошуки виявилися безуспішними.
|
|
| |
Svetlanaaa9 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я шукаю грамотного стоматолога, який зможе вирішити всі мої проблеми із зубами, але поки що результатів немає.
|
|
| |
дара | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мій стоматолог виявився справжнім професіоналом, з легкістю вирішивши всі мої зубні питання і використовуючи тільки матеріал вищої якості.
|
|
| |
рита | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Могли б ви поділитися інформацією про фахівця-стоматолога, до якого ви звернулися?
|
|
| |
Глоріс | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Якщо ви шукаєте стоматолога, якому можна довірити свої зуби, то це Євген Дизик. Він не тільки лікує зуби, а й створює атмосферу довіри та комфорту.
|
|
| |
Варфоломія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже задоволена стоматологічним лікуванням, наданим мені лікарем Євгеном Анатолійовичем Дизиком. Він не тільки робить свою роботу якісно, а й детально консультує щодо процедур і дає рекомендації по догляду.
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Лікар, як Євген Дизик, заслуговує на найвищу похвалу. Він перетворив мої страхи перед стоматологами після невдалого досвіду в іншого лікаря на радість від лікування. Його уважність до деталей і професіоналізм неймовірно вражають.
|
|
| |
Таїсія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Доктор Дизик виправив мій складний випадок так, що мої зуби не тільки мають прекрасний вигляд, а й сидять як рідні. Я повністю звикла до них і почуваюся комфортно.
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Якщо раніше я відчувала страх перед лікуванням зубів, то зараз у мене немає ніяких страхів. Завдяки доктору Дізіку, моя думка про походи до стоматолога змінилася на краще.
|
|
| |
Ківі | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Чи можна отримати телефонний номер лікаря Євгена Анатолійовича для запису на прийом?
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Телефонуйте Євгену Анатолійовичу Дизику за номером 0677003055.
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ваші слова стали для мене справжньою знахідкою - Дізік виявився чарівником стоматології!
|
|
| |