Стоматолог Одеса Черемушки
|
|
Mariko | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса Черемушки
Доброго всім дня! З якими конкретними стоматологічними проблемами ви зверталися до стоматологів в Одесі, і як вас обслужили? Чи є у вас позитивні відгуки і кого можете порекомендувати?
|
|
| |
bbarbiee | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У пошуку хорошого стоматолога я побувала у багатьох, але все ще не знайшла гідного.
|
|
| |
Poliiilpop | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я шукаю грамотного стоматолога, який зможе вирішити всі мої стоматологічні проблеми, але поки що такого фахівця не зустрів.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 4 |
Майор
| Мені пощастило знайти видатного стоматолога, який не тільки розв'язав мої стоматологічні труднощі, а й підходив до цього процесу з високим професіоналізмом.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Будьте ласкаві, поділіться інформацією про зубного лікаря, який виявився таким ефективним у вашому випадку.
|
|
| |
Олива | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Доктор Дизик безсумнівно заслуговує на повагу за свою відданість пацієнтам і високий професіоналізм у стоматології. Я щасливий, що знайшов такого чудового лікаря.
|
|
| |
Береслава | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Євген Анатолійович виявив справжній професіоналізм, допоміг мені вибрати оптимальний план лікування. Усе було зроблено ретельно і з урахуванням моїх потреб.
|
|
| |
Кіма | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мої передні зуби в ділянці посмішки були в жахливому стані, і мені було соромно посміхатися. Завдяки Євгену Анатолійовичу я знову можу посміхатися без сорому! Він підібрав оптимальне рішення і відновив мою посмішку. Цей лікар заслуговує на найвищі рекомендації.
|
|
| |
дила | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Мені був потрібен лікар із багатим досвідом, щоб розв'язати складні проблеми з моїми зубами, і Дизик Є.О. справді виправдав мої очікування. Він підійшов до лікування моїх зубів з великою уважністю і використовував найсучасніші технології.
|
|
| |
Багіра | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я вдячний Євгену Анатолійовичу за його професіоналізм і турботу про моє здоров'я. Тепер мої зуби у відмінному стані, і я можу насолоджуватися життям без болю і незручностей.
|
|
| |
Зіда | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете підказати, як можна зв'язатися з Євгеном Анатолійовичем?
|
|
| |
Олива | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якщо вам необхідно зв'язатися з Дизиком Євгеном Анатолійовичем, ви можете позновити за номером телефону - 0677003055.
|
|
| |
Раймондаа | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Завдяки вашій пораді я знайшов найкращого стоматолога в місті. Дякую за це!
|
|
| |