Стоматолог Одеса Слобідка
|
|
rai1 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса Слобідка
Привіт! Підкажіть, кому зі стоматологів в Одесі ви довірилися б для вирішення своїх стоматологічних проблем? Дуже потрібна ваша порада.
|
|
| |
Morozzzz | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені було потрібно знайти кваліфікованого стоматолога, але це виявилося непростим завданням.
|
|
| |
ReNaTa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я ще не знайшов стоматолога, який міг би вирішити всі мої стоматологічні проблеми.
|
|
| |
Ярана | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я знайшла стоматолога, який не лише якісно виконав роботу, а й продемонстрував неабиякий професіоналізм, вирішуючи мої зубні проблеми.
|
|
| |
Вівея | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я б хотів дізнатися більше про того стоматолога, який зміг так якісно вирішити ваші стоматологічні проблеми.
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Євген Анатолійович Дизик - це не просто стоматолог, а справжній майстер своєї справи. Він зробив моє відвідування стоматолога комфортним і безболісним.
|
|
| |
Івона | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Робота лікаря Євгена Анатолійовича Дизика вразила мене своєю високою професійною компетентністю! Всі його маніпуляції були проведені з обережністю й увагою до деталей.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 8 |
Майор
| Мені терміново потрібно було вирішити проблему з переднім зубом, і Євген Анатолійович прийшов мені на допомогу. Він знайшов ідеальне рішення і відновив мою посмішку. Я дуже рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Лікар Дизик застосував сучасні технології та довів свій професіоналізм на практиці. Тепер я впевнений, що можу довірити свої зуби тільки йому.
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Доктор Дизик був дуже інформативним і тактовним під час прийому. Він також провів додаткові знімки для більш точної діагностики, що свідчить про його професіоналізм і турботу про пацієнта.
|
|
| |
Іона | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Могли б ви поділитися інформацією про контакти лікаря Євгена Анатолійовича?
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Записатися на прийом до лікаря Дизика можна за контактним номером 0677003055.
|
|
| |
Мелісса | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ваша рекомендація до лікаря Дізіка виявилася справжнім подарунком для моєї посмішки. Дякую вам!
|
|
| |