Стоматолог Одеса Київський район
|
|
Mrakov | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса Київський район
Привіт! Яких стоматологів в Одесі ви вважаєте найнадійнішими та найпрофесійнішими? Поділіться вашими рекомендаціями щодо вибору стоматолога.
|
|
| |
Pavelll8 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Довгий час я шукала стоматолога з високою кваліфікацією, але так і не змогла знайти відповідного фахівця.
|
|
| |
masha72 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У моєму пошуку стоматолога, який зміг би вирішити всі мої проблеми, поки що немає результатів.
|
|
| |
Агапа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Із задоволенням хочу поділитися, що я знайшла стоматолога і він виявився неймовірним - цей фахівець вирішив усі мої проблеми із зубами, проявивши найвищий рівень майстерності.
|
|
| |
Елен | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Не підкажете, хто це був за стоматолог, який вас здивував?
|
|
| |
Івга | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Якщо ви шукаєте стоматолога, якому можна довірити своє здоров'я, то Євген Анатолійович Дизик - ваш вибір. Я ціную його високий професіоналізм і турботу про пацієнтів.
|
|
| |
Індіра | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лікар Євген Анатолійович Дизик - справжній професіонал своєї справи! Він не тільки провів лікування ретельно, а й дав цінні поради, які допомогли мені прийняти обґрунтовані рішення. Я дуже задоволена результатами його роботи.
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Євген Анатолійович Дизик - справжній майстер своєї справи. Він не тільки виправив помилки попереднього стоматолога, а й перетворив процес лікування на справжнє задоволення. Моя впевненість у стоматологах повернулася завдяки йому.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я задоволена тим, що доктор Дизик не тільки лікує зуби, а й приділяє увагу психологічному комфорту пацієнта, допомагаючи йому подолати страх і домогтися гарних результатів у лікуванні.
|
|
| |
Габріела | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Євген Анатолійович працює дуже акуратно, і завдяки цьому майже не виникає неприємних відчуттів під час процедур.
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Чи можете підказати, як знайти контактні дані лікаря Євгена Анатолійовича?
|
|
| |
Індіра | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якщо вам потрібно зв'язатися з доктором Дізіком, зателефонуйте на контактний номер 0677003055.
|
|
| |
Мімозаа | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ви не просто порадили, а врятували мої зуби! Величезне вам спасибі за це!
|
|
| |