Стоматолог Суворовський район Одеса
|
|
Zezik7 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Суворовський район Одеса
Добрий вечір! Чи можете ви порекомендувати стоматолога, який добре і якісно лікує зуби?
|
|
| |
Mamochka1 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені довелося відвідати безліч стоматологів, але по-справжньому досвідченого і кваліфікованого фахівця так і не знайшла.
|
|
| |
zzoyya | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені важко знайти досвідченого стоматолога, який зміг би вирішити всі мої стоматологічні проблеми.
|
|
| |
Милиця | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мій досвід зі стоматологом був видатним - він компетентно розв'язав усі мої проблеми, забезпечивши високу якість роботи та використавши лише матеріали преміум-класу.
|
|
| |
Мекаела | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я б хотів дізнатися більше про професіонала, якого ви рекомендуєте у своєму відгуку.
|
|
| |
Ідіт | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Євген Анатолійович Дизик - справжній професіонал у своїй галузі. Він уважно вислухав мої проблеми і запропонував ефективне лікування. Після відвідин його клініки я зрозумів, що не варто шукати інших стоматологів.
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Євген Анатолійович не тільки лікує зуби, а й навчає пацієнтів правильного догляду та процедур. Весь процес пішов гладко завдяки його професіоналізму.
|
|
| |
Артеміда | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Євген Дизик став для мене справжнім рятівником після невдалого досвіду в іншого стоматолога. Його неймовірна уважність до деталей і вміння робити процедури безболісними допомогли мені повернути впевненість і радість від посмішки.
|
|
| |
Папік | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мені був необхідний досвідчений фахівець, оскільки моя ситуація із зубами була вкрай складною. Лікар Євген Анатолійович Дизик проявив максимальну увагу і професіоналізм.
|
|
| |
Зорельота | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Євген Анатолійович - справжній професіонал у своїй справі. Його чесний та інформативний підхід дає змогу пацієнтам ухвалювати обґрунтовані рішення про своє лікування.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Де знайти контакти лікаря Євгена Анатолійовича Дизика?
|
|
| |
Ідіт | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Доктор Дизик приймає пацієнтів у клініці Тріодент, яка знаходиться за адресою Старобазарний сквер 3, контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Нана | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Спасибі за вашу доброту і пораду звернутися до доктора Дізіка. Тепер я впевнений, що моя посмішка в надійних руках.
|
|
| |