Стоматолог Одеса Суворовський район
|
|
Dodo1 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса Суворовський район
Добрий вечір! Чи можете ви порекомендувати стоматолога в Одесі, у якого у вас було успішне лікування зубів?
|
|
| |
Korol000 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Пошук досвідченого стоматолога виявився для мене справжнім випробуванням.
|
|
| |
Svetochkkka | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Поки що мені не вдалося знайти стоматолога, здатного вирішити всі мої проблеми із зубами, і я все ще шукаю компетентного фахівця.
|
|
| |
Ікра | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дозвольте поділитися, я знайшла дивовижного стоматолога, який вичерпно розв'язав усі проблеми з моїми зубами і підійшов до цього з винятковим професіоналізмом.
|
|
| |
неля | Повідомлення # 5 |
Майор
| Хотілося б дізнатися ім'я і досвід цього стоматолога, про якого ви так позитивно відгукуєтеся.
|
|
| |
Вуд | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Євген Дизик заслуговує найвищої оцінки за свою роботу. З ним я перестав боятися походів до стоматолога і тепер можу насолоджуватися здоровою і красивою посмішкою.
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Завдяки Євгену Анатолійовичу, я відчуваю, що мої зуби в надійних руках, і я абсолютно задоволена результатом його роботи.
|
|
| |
Августа41 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Після переходу до Євгена Дизика я усвідомив, що стоматологія може бути приємною. Його рівень уважності, професіоналізм і майстерність зробили лікування та протезування винятково комфортними.
|
|
| |
Леся1998 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Робота лікаря Євгена Анатолійовича Дізіка настільки високого рівня, що мої зуби стали виглядати красиво й абсолютно натурально. Він зробив їх так, ніби вони були завжди в мене.
|
|
| |
Гафі | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Лікар Євген Анатолійович - справжній професіонал, і я повністю довіряю його рекомендаціям і лікуванню. Його підхід до роботи робить візити до стоматолога набагато комфортнішими і безпечнішими для здоров'я.
|
|
| |
Іоланта | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Чи є у вас контактні дані цього лікаря?
|
|
| |
Августа41 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Євген Анатолійович Дизик доступний для прийому пацієнтів у клініці Тріодент за адресою Старобазарний сквер 3, контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Міра20 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ніколи не підозрював, що можу бути так задоволений візитом до стоматолога. Спасибі за вашу пораду, і за доктора Дизика!
|
|
| |