Стоматолог Одеса відгуки
|
|
Java | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса відгуки
Вітаю! Який стоматолог в Одесі вас вразив своїм професіоналізмом і якістю обслуговування?
|
|
| |
Aurora66 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зустрічала різних стоматологів, але якість їхньої роботи мене не задовольнила.
|
|
| |
Nataliiia | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я досі не можу знайти кваліфікованого стоматолога, який би вирішив мої стоматологічні проблеми.
|
|
| |
андрона | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені вдалося знайти дивовижного стоматолога, який успішно розв'язав усі мої проблеми, ставлячись до них із розумінням і професіоналізмом, і використовував високоякісні матеріали.
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 5 |
Майор
| Чи не могли б ви розповісти мені, хто був цим чудовим стоматологом, з яким у вас був такий позитивний досвід?
|
|
| |
Еліс | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я безмірно вдячний Євгену Анатолійовичу за його професіоналізм і турботу. Він дійсно виділяється серед інших стоматологів, і я з упевненістю рекомендую його всім своїм друзям і знайомим.
|
|
| |
Конвалія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відвідування стоматолога Євгена Анатолійовича Дизика залишило мене в повному захваті! Він не тільки провів лікування акуратно і якісно, а й детально роз'яснив мені кожен етап процесу. Його рекомендації були вельми корисними і дали змогу вибрати оптимальний варіант лікування.
|
|
| |
Беніта | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Коли я зіткнулася з проблемою лікування зубів, у мене не було сумнівів у тому, до кого звернутися - Євген Анатолійович Дизик зробив неймовірну роботу, відновивши мою посмішку. Він знайшов оптимальне рішення і впорався із завданням на найвищому рівні. Дякую йому за це!
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я вражений рівнем професіоналізму Дізіка Є.О. Лікар має глибокий досвід і володіє сучасними методами, які зробили мої зуби не тільки красивими, але й комфортними.
|
|
| |
Бану | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Лікар Дизик не тільки проявив упевненість і досвід, а й показав справжнє прагнення до того, щоб допомогти мені зберегти мої зуби і забезпечити максимально якісне лікування.
|
|
| |
Калі | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Чи маєте ви контактні дані Дизика Євгена Анатолійовича, поділіться, будь ласка?
|
|
| |
Конвалія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Для запису на прийом до Дизика Євгена Анатолійовича, зв'яжіться з ним за номером 0677003055.
|
|
| |
Кирьяна | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я маю вам сказати, що ваша порада відвідати доктора Дізіка змінила моє життя. Дякую за це!
|
|
| |