Стоматолог Одеса селище Котовського
|
|
Milkovsky | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса селище Котовського
Здоров'я всім! Чи можете поділитися своїм досвідом відвідування стоматолога в Одесі, який залишив на вас найкраще враження?
|
|
| |
Somebbooddy | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| З мого досвіду, знайти хорошого стоматолога не так вже й легко.
|
|
| |
Susanna14 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ми шукали досвідченого стоматолога, але поки не отримали хороших результатів і продовжуємо пошуки.
|
|
| |
веронія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене є чудова новина: я знайшла чудового стоматолога, який успішно розв'язав усі питання з моїми зубами, водночас продемонструвавши глибоке розуміння і професіоналізм.
|
|
| |
Офелія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чи не могли б ви розповісти більше про фахівця в галузі стоматології, якого ви обрали?
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Спеціаліст, якому можна довірити турботу про вашу посмішку - це Євген Анатолійович. Його навички та увага до пацієнтів неперевершені.
|
|
| |
гражина | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Робота стоматолога Євгена Анатолійовича Дизика викликає в мене велике задоволення! Усе проведено дуже акуратно і високої якості. Під час прийому він надає детальні пояснення та поради, допомагаючи зрозуміти, які кроки слід зробити.
|
|
| |
Мішель | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я вражений результатами мого лікування у Євгена Анатолійовича. Він не тільки професійний, а й ввічливий лікар, який створив атмосферу безпеки та комфорту. Порівняно з іншими стоматологами, він явно виділяється своєю компетентністю.
|
|
| |
Христина | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Лікування і відновлення зубів - це не швидкий процес, але впевненість, яку доктор Дизик мені дарує, з кожним візитом зміцнюється. Я знаю, що моя посмішка буде в ідеальному стані.
|
|
| |
Амена | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я настійно рекомендую доктора Дизика всім, хто шукає досвідченого стоматолога з чуйним підходом до пацієнтів. Це був чудовий досвід лікування, і я задоволена результатами.
|
|
| |
Вася | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Могли б ви поділитися інформацією про способи зв'язку з Євгеном Анатолійовичем?
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Запис на прийом до Євгена Анатолійовича можна здійснити за телефоном 0677003055.
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Завдяки вашій пораді я набув упевненості у своїй посмішці. Дякую за рекомендацію!
|
|
| |