Стоматолог Одеса центр
|
|
Sky5 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса центр
Підкажіть, який стоматолог в Одесі, на вашу думку, заслуговує на особливу увагу через хороші результати вашого лікування?
|
|
| |
Kukushka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я не раз зверталася до стоматологів, але ніде не зустріла справжнього професіонала.
|
|
| |
barbaba2 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| На своєму досвіді можу сказати, що не знайшов стоматолога, який міг би вирішити всі мої стоматологічні проблеми, і досі перебуваю в пошуку грамотного фахівця.
|
|
| |
Лукія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мій новий стоматолог виявився винятковим фахівцем, який бездоганно розв'язав усі мої проблеми із зубами, проявивши розуміння і майстерність та використовуючи матеріали найвищої якості.
|
|
| |
Снігуронька | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Розкажіть докладніше про фахівця-стоматолога, який зробив вражаючу роботу для вас.
|
|
| |
Ізабо | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я вважаю, що Євген Дизик - це справжній майстер своєї справи в стоматології. Його увага до деталей і сумлінний підхід до лікування роблять його найкращим лікарем.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Робота лікаря Євгена Анатолійовича Дизика мене безмірно задовольнила! Всі процедури були проведені з винятковою ретельністю і високою якістю.
|
|
| |
Доля | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Євген Анатолійович Дизик виявився чудовим професіоналом у моєму випадку. Мені потрібна була імплантація зуба, і він виконав її настільки якісно і безболісно, що я просто вражений його навичками. Рекомендую його послуги всім, хто потребує стоматологічної допомоги.
|
|
| |
Ванюша | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Робота доктора Дізіка на найвищому рівні вразила мене. Він буквально створив зуби з нічого, і вони мають такий вигляд, ніби вони завжди були моїми власними.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Досвід роботи Дизика Євгена виражається в його здатності проводити лікування без болю і створювати гарний результат.
|
|
| |
Глорія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як отримати контактну інформацію про Дизика Євгена Анатолійовича?
|
|
| |
Лукія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дизик Євген Анатолійович приймає в клініці Тріодент на Старобазарному сквері 3, контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Краля | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Спасибі велике за те, що порекомендували доктора Дизика! Він справжній професіонал, і я дуже задоволений результатом лікування.
|
|
| |