Стоматолог Одеса відгуки
|
|
Snoww | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса відгуки
Вітаю! Чи можете поділитися своїм досвідом із певним стоматологом в Одесі, розповісти результати? І порадити найкращого лікаря.
|
|
| |
Nickol77 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| На жаль, не можу знайти хорошого фахівця серед стоматологів, яких я відвідувала.
|
|
| |
Ніка358 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я весь час шукав досвідченого стоматолога, який міг би розв'язати всі мої проблеми із зубами, але поки безуспішно.
|
|
| |
Таяна | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я знайшла чудового стоматолога, який провів якісне лікування моїх зубів, використовуючи високоякісні матеріали і підходячи до процесу з істинним професіоналізмом.
|
|
| |
Сафія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Чи можу я дізнатися більше про фахівця-стоматолога, до якого ви звернулися і залишилися задоволеними?
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Євген Анатолійович Дизик - мій вірний рятівник у світі стоматології. Його високий професіоналізм і дбайливе ставлення до моїх стоматологічних проблем зробили мій досвід лікування по-справжньому незабутнім.
|
|
| |
Ромія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я безмірно задоволена роботою стоматолога Дізіка. Він не тільки якісно виконав свою роботу, а й зрозуміло пояснив, які кроки слід зробити для підтримки здоров'я зубів.
|
|
| |
Гуля | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Лікування з Євгеном Анатолійовичем Дизиком було просто чудовим. Він провів протезування моїх зубів з високою професійною акуратністю і безболісно. Я настійно раджу його послуги.
|
|
| |
Жакі | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Результат лікування, проведеного Дизиком О.О., перевершив усі мої очікування, і тепер я вже давно звикла до своїх зубів, які мають вигляд і відчуваються неймовірно натурально.
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я наполегливо рекомендую Дизика Євгена Анатолійовича всім, хто шукає досвідченого і чуйного стоматолога. Він - справжній професіонал, який розуміє потреби та занепокоєння пацієнтів.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Чи є номер телефону, за яким можна зв'язатися з Євгеном Анатолійовичем?
|
|
| |
Ромія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Щоб зв'язатися з лікарем Дизиком Євгеном Анатолійовичем, ви можете зателефонувати за номером 0677003055.
|
|
| |
Ілона25 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Завдяки вашій пораді, я знайшов найкращого стоматолога в особі доктора Дизика. Дякую за це!
|
|
| |