Стоматологи Одеси
|
|
Yana1984 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматологи Одеси
Привіт, усім! Мої зуби в жахливому стані. Поділіться, будь ласка, хорошим стоматологом.
|
|
| |
Hloya58 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я теж шукаю кваліфікованого стоматолога, але поки не знайшла нікого, кого б могла порекомендувати.
|
|
| |
tsurkanalla | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені, як і раніше, не вдається знайти досвідченого стоматолога, здатного вирішити всі мої проблеми із зубами, і мої пошуки за кваліфікованим фахівцем тривають.
|
|
| |
Вола | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я б хотів поділитися чудовим досвідом - я знайшов ідеального стоматолога, який бездоганно розв'язав усі мої стоматологічні проблеми і проявив неймовірний професіоналізм.
|
|
| |
Алана | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чи не могли б ви розповісти мені про те, який це був стоматолог, до якого ви зверталися?
|
|
| |
юджі | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Це Євген Анатолійович Дизик - справжній професіонал своєї справи! Він не тільки уважний до деталей, а й завжди готовий вирішувати мої стоматологічні проблеми на найвищому рівні.
|
|
| |
Лігія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я абсолютно задоволена роботою стоматолога Євгена Анатолійовича Дизика! Він виконав усі процедури акуратно і з високою якістю.
|
|
| |
Божена | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Після невдалого лікування в іншого стоматолога я звернулася за рекомендацією до Євгена Дизика. Його рівень уважності до деталей, професіоналізм і майстерність зробили лікування справжнім задоволенням. Тепер у мене є впевненість у своїй посмішці.
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Робота лікаря Євгена Анатолійовича Дизика перебуває на найвищому рівні. Він підійшов до мого випадку дуже уважно і професійно.
|
|
| |
Багіра | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я вдячний Євгену Анатолійовичу за його професіоналізм і турботу про моє здоров'я. Тепер мої зуби у відмінному стані, і я можу насолоджуватися життям без болю і незручностей.
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Чи є доступні способи зв'язку з Євгеном Анатолійовичем?
|
|
| |
Божена | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Євген Анатолійович приймає в клініці Тріодент, яка розташована на Старобазарному сквері 3, контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Іда | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Завдяки вашій пораді, я знайшов надійного і досвідченого стоматолога.
|
|
| |