Стоматолог Одеса
|
|
Русаліна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стоматолог Одеса
Шановні форумчани, підкажіть, де можна знайти надійного стоматолога? Після других пологів у мене проблеми із зубами, і державна поліклініка не виправдала очікувань.
|
|
| |
Cyba | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Після безлічі візитів до стоматологів, я так і не знайшла фахівця, який би задовольнив мої вимоги.
|
|
| |
Наталя25 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Попри всі мої зусилля, я так і не знайшов кваліфікованого стоматолога, здатного вирішити всі мої стоматологічні проблеми, і досі шукаю відповідного фахівця.
|
|
| |
Ефімія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Нещодавно я відкрила для себе чудового стоматолога, який рішуче впорався з моїми стоматологічними труднощами, вкладаючи в це свій професіоналізм і використавши тільки першокласні матеріали.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Чи можете ви надати інформацію про те, хто цей унікальний фахівець-стоматолог?
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Якщо йдеться про стоматологію, то Євген Анатолійович Дизик - це золотий стандарт. Його професіоналізм і турбота про мої зуби залишили неймовірно позитивне враження. З ним стоматологія перетворюється на мистецтво.
|
|
| |
Персія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Візит до Євгена Анатолійовича був справжнім відкриттям. Він не тільки провів лікування високого рівня, а й дав цінні поради щодо догляду за зубами, що мені дуже допомогло.
|
|
| |
Галина1994 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Процес лікування з Євгеном Анатолійовичем виявився справді вражаючим. Він не тільки уважний і кваліфікований, а й створює відчуття цілковитої безпеки. Порівнюючи його з іншими стоматологами, можна сміливо стверджувати, що він лідирує завдяки своїй професійності.
|
|
| |
Геннадій | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| За короткий час я звикла до своїх нових, красивих зубів, завдяки уважній і професійній роботі доктора Дизика. Я безмірно задоволена результатом.
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені пощастило звернутися до такого лікаря, як Дизик Євген Анатолійович. Усі процедури пройшли безболісно, швидко і спокійно.
|
|
| |
Івана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Як зв'язатися з лікарем Євгеном Анатолійовичем?
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Євген Анатолійович працює в Тріоденті, контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Дебора | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Спасибі за те, що порекомендували доктора Дизика. Він не просто лікар, а справжній фахівець своєї справи.
|
|
| |