Чайка Михайло Олександрович Одеса відгуки
|
|
Зінуля | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чайка Михайло Олександрович Одеса відгуки
Дівчатка, у мене в 22 роки жах на ногах - набряки, болі, зірочки судинні, вже й венки блакитні вилізли. Майже рік як відмовилася від підборів і намагаюся лежати частіше верх ногами - не допомагає. Чуло про флеболога Чайку М.А., що можете сказати про цього фахівця? Радите до нього звернутися?
|
|
| |
Eremeeva | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я зверталася до Михайла Олександровича - дуже боліли й набрякали ноги, практично не могла самостійно пересуватися квартирою, потрібно було на щось спиратися. Виписане лікування цим лікарем дуже допомогло. Пройшов сильний біль у ногах, дуже хороший фахівець, рекомендую до нього звертатися.
|
|
| |
Октавій | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Хочу поділитися своєю історією лікування у Михайла Олександровича. До цього чудового лікаря перший раз я потрапила ще вагітна, мене направив гінеколог. Проконсультував, нічого зайвого, все чітко, зрозуміло. Домовилися через рік прибрати "некрасоту" з ніг. Але все сталося набагато раніше. Після пологів заробила тромбофлебіт, для мене це був шок, стрес, паніка, жах. Ось тоді-то я і помчала до лікаря Чайки! Після операції минув тиждень, і все, що нагадує мені про цей жах під назвою тромбофлебіт, - невеликі синці від укольчиків! Якщо у вас проблеми з ногами, раджу звертатися до лікаря Чайки!
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Зінулю, я звернулася до лікаря Чайки зі скаргою на варикозне розширення вен. У мене ноги були в занедбаному стані, ознаки трофічної виразки. Операція проведена швидко, успішно і якісно. Михайло Олександрович знає толк у своїй професії. Рекомендую його відвідати!
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| І мені Михайло Олександрович оперував варикозне розширення вен нижніх кінцівок, обидві ноги. Операція пройшла успішно. Відмінний ефект як фізіологічний, так і косметичний. На даний час зникли болі та набряки. Відмінний судинний хірург, на мій погляд йому немає рівних.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Зінуля, у мене була така ситуація: відмовила нога, був нестерпний біль у гомілці. Обійшла багатьох лікарів, замість розв'язання проблеми, намагалися нав'язати панчохи за кілька тисяч гривень, не вникаючи в суть моєї проблеми. Порадили звернутися до Чайки М.О. і я не прогадала. Михайло Олександрович причину знайшов відразу, був тромб, розписав лікування. Через кілька днів полегшало. Знову прийшла на прийом, аналізи показали, що тромб почав розсмоктуватися. І останній прийом був сьогодні. Аналізи хороші. Проблем немає. За УЗД усе добре. Лікар дуже уважний, вникав у всі моменти мого здоров'я. Якщо у вас є проблеми, обов'язково звертайтеся до Михайла Олександровича.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Почитала ваші відгуки про цього лікаря, хочу потрапити до нього на прийом, підкажіть як?
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Ось його особистий номер телефону 0976447223, телефонуйте і домовляйтеся.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Зінуля, не сумнівайтеся, дуже хороший лікар, після його лікування стала така легкість у ногах, що словами описати не можливо.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Моя сестра оперувалася у доктора Чайки, залишилася дуже задоволена операцією і результатом. Я можу сміливо рекомендувати цього фахівця!
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Розпухла вена від занять спортом. Михайло Олександрович вирішив мою проблему операційним шляхом. Уже через півтора місяця зміг повністю повернутися до активного способу життя.
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую вам усім за відгуки. Була вже на першій консультації, хороший лікар, буду в нього лікуватися! Велике спасибі за підказки.
|
|
| |