Чайка Михайло Одеса відгуки
|
|
Анжела38 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чайка Михайло Одеса відгуки
Доброго часу доби. зіткнулася з неприємністю - надулася вена на нозі на кісточці і болить. Наскільки розумію, потрібно звернутися до флеболога, порадили Чайку М.О., що можете сказати про цього лікаря, виходячи з особистого досвіду.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 2 |
Сержант
| На ногах після пологів стали сильно виділятися вени, з'явилася важкість. Звернулася за порадою знайомої до Михайла Олександровича і вже на першому прийомі зрозуміла, що не помилилася у виборі лікаря. Вдячна йому за його професіоналізм, за уважне ставлення, а найголовніше, за результат, яким я залишилася дуже задоволена, і вам, Анжела38, зі спокійною душею можу рекомендувати цього фахівця.
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Турбували вени, що крупно виділяються, в ділянці колін. Після проходження УЗД рекомендували звернутися до Чайки М.О. Два візити на склеротерапію до цього лікаря і мої ноги стали ідеальними. тому сміливо його рекомендую!
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Результатом лікування у флеболога Чайки задоволена. Венозна сітка зникла на 90%! Буду проходити подальше лікування в нього.
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Довго відтягувала похід до флеболога, останньою краплею став той факт, що сильно стало зводити ногу. Дуже боялася, що знадобиться операція. Після неї довго потрібно відновлюватися, а мені необхідно бути весь час "на ногах". Михайло Олександрович швидко розвіяв мої упередження і страхи. Доктор Чайка - справжній професіонал, впевнено і якісно провів мені необхідні процедури за одне відвідування, і через годину я вже могла повноцінно займатися справами. Настійно рекомендую вам цього лікаря!
|
|
| |
Krokodil1 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Можна дізнатися, де приймає флеболог Чайка?
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У МКЛ №10 на Малиновського 61а.
|
|
| |
Anisya | Повідомлення # 8 |
Майор
| Шукали хірурга для видалення папілом. Знайшла Чайку М.О. Дуже сподобалося ставлення Михайла Олександровича, уважний, чуйний лікар. Професіонал своєї справи. Раджу його всім, хто зіткнувся з подібними проблемами.
|
|
| |
Єрма | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Пройшла у Михайла Олександровича 4 сеанси склеротерапії, результат перевершив усі очікування! Шкода, не звернулася раніше. Не тягніть, звертайтеся, чим раніше, тим краще для вас!
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Телефончик скиньте, доктора Чайки, якщо є?
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Звісно, є - 0976447223.
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Процедуру склеротерапії у Михайла Олександровича, тепер можу із задоволенням рекомендувати цього лікаря. Вдячна за відгуки, що ви залишили.
|
|
| |