Залевський Дмитро Михайлович Одеса відгуки
|
|
KoltsunIrina | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Залевський Дмитро Михайлович Одеса відгуки Шукаю грамотного флеболога для лікування трофічних виразок на ногах, мені рекомендують звернутися до Залевського Дмитра, як ви вважаєте. це хороший лікар?
|
|
| |
Svyatoslava000 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Чудовий лікар! Була на операції з видалення варикозу, все пройшло швидко і практично безболісно. Дмитро Михайлович усе пояснив, заспокоїв, дав рекомендації.
|
|
| |
Арія | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Чудовий лікар. Все було зроблено на відмінно (склеротерапія). Лікарка уважна і фахівець своєї справи. Рекомендую всім. Я залишилася дуже задоволена.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Звернулася до лікаря Залевського з варикозним розширенням вен нижніх кінцівок. З болями і набряками в ногах, із сильним косметичним дефектом. Мені було виконано флебоектомію на обох ногах під наркозом. Усе швидко, безболісно і професійно. Дмитро Михайлович повернув моїм ногам здоров'я, красу і молодість.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Звернулася до Дмитра Михайловича з болями і набряками в нозі. Було призначено УЗД, після якого було дано рекомендацію провести планову операцію. 12 червня було проведено комбіновану флебектомію. Усе пройшло добре, було дано докладні інструкції щодо загоєння. Наразі все практично загоїлося і нога почувається чудово!
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 6 |
Сержант
| У мого тата був дуже важкий випадок, загрожувала ампутація обох ніг. Але завдяки професіоналізму Дмитра Михайловича, операції пройшли успішно, ноги зберегли. Дмитро Михайлович - чудовий хірург, професіонал своєї справи, завжди тактовний і уважний. Побільше б таких лікарів!
|
|
| |
Сафія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Грамотний, упевнений лікар, який знає свою справу. Двічі провів операцію моєму батькові. Перша і друга операція пройшли успішно, без ускладнень. Дмитро Михайлович - лікар від Бога. Професіонал із великої літери.
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Робила в Дмитра Михайловича склеротерапію, ефект чудовий, усі небажані вени пішли, ноги тепер мають належний вигляд. Болісних відчуттів під час процедури не було. Усе зроблено на найвищому рівні!
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Тяжкість, болі в ногах, дуже боялася операції, але лікар заспокоїв і все досконально пояснив, тому спокійно пішла на цю операцію, чому дуже рада і вдячна Дмитру Михайловичу! Лікар від бога!
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Якщо вам не складно, поділіться номером Дмитра Михайловича?
|
|
| |
Арія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Не складно, тримайте - 0971039911
|
|
| |
Alinka44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| За вашими рекомендаціями звернулася до Дмитра Михайловича з проблемою розширених вен. Отримала детальну консультацію і потім якісно проведену операцію! Хороший лікар!
|
|
| |