Залевський Дмитро Михайлович відгуки
|
|
Елеонора6 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Залевський Дмитро Михайлович відгуки
Панове форумчани з хворобою вен до якого лікаря ви зверталися? Мені радять звернутися до Залевського Д.М., що можете про нього сказати?
|
|
| |
Еліза75 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У Дмитра Михайловича дуже діловий підхід і увага до причини відвідування. З найпершого моменту знайомства з ним я не відчував жодного сумніву, що потрапив до рук чудового фахівця і вам рекомендую до нього звернутися!
|
|
| |
23245 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович дуже уважний і досвідчений лікар. Якщо надалі виникне необхідність, то я вже знаю, до якого лікаря я піду на прийом.
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Звернулися за порадою родичів, відправила батька на консультацію, оскільки були скарги на болі в нозі. Було проведено ендовенозну лазерну коагуляцію великої підшкірної вени + мініфлебектомію на правій нозі. Тато позбувся дискомфорту в нозі й бігає із задоволенням.
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Коли запускаєш хворобу, все складніше піти до лікаря, але, потрапивши до Дмитра Михайловича - такого уважного фахівця, всі страхи зникли. У всіх подробицях зрозуміло пояснив результат УЗД. Сумнівів не було, треба робити операцію і, звісно, у Залевського! Усе пройшло безболісно. Жодних шрамів, рубців. Швидка реабілітація. Дуже уважний і турботливий лікар, завжди знаходить час все пояснити, навіть телефоном проконсультувати. Його добрі слова і жарти дуже підтримують під час лікування.
|
|
| |
Алюся | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже уважний і ввічливий лікар-професіонал! Завжди готовий відповісти на будь-які запитання. Завдяки йому я позбулася варикозної хвороби і більше не соромлюся своїх вен! Якщо хочете забути про проблеми з венами - однозначно до Дмитра Михайловича!
|
|
| |
Olesya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже хороший фахівець! Не очікувала такого результату. Клінічний діагноз: ендовенозна лазерна коагуляція великої підшкірної вени ЕВЛК БПВ + мініфлебектомія. Телеангіектазія. Усім раджу.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дмитро Михайлович - високопрофесійний, уважний і дуже відповідальний фахівець. Це людина, про яку можна сказати: "І словом лікує!" Провів мені за два місяці дві операції на венах ніг. На всіх етапах лікування супроводжував і давав вичерпні відповіді на мої запитання. Рекомендую лікаря!
|
|
| |
Власова | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дайте, будь ласка, контакти Дмитра Залевського?
|
|
| |
Алюся | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| 0971039911 - Дмитро Михайлович.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар, готова підписатися під усіма відгуками вдячних пацієнтів. Вирішив мою 10-річну проблему з венами.
|
|
| |