Флеболог Одеса Черемушки
|
|
Віталіна | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса Черемушки
Мені 31 рік, вени видно, не випирають, але останнім часом дуже почала відчувати важкість у ногах, до вечора прямо "гудуть". Може хтось стикався з такою проблемою і зможе порадити грамотного лікаря.
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені з венами допоміг доктор Чайка - чудовий флеболог із золотими руками. Варикоз мучив багато років, болі, набряки, ніч без сну, втома тощо, а зараз бігаю. Рекомендую, у виборі лікаря не помилитеся.
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже рано, ще в шкільному віці в мене проявився варикоз на ногах. Хвороба спадкова. У тата теж є. І зараз, у 38 років усе-таки вирішила привести ноги до ладу, і міг мені в цьому флеболог Залевський - один із найкращих у місті.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дівчата, після пологів дуже сильно набрякали ноги, після призначеного лікування Михайлом Олександровичем все пішло на спад. Дуже хороший лікар. Рекомендую.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар Залевський Д.М.. Робив моєму синові операцію з видалення вени на нозі. Під загальним наркозом, який син добре переніс. Після операції син швидко відновився, а лікар навіть телефонував і дізнавався, як він почувається. Приємно, коли є такі професіонали, яким можна довіряти.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Хочу поділитися своїм враженням про професіоналізм Дмитра Михайловича і сподіваюся, мій відгук допоможе вам з вибором лікаря. Понад 3 роки періодично звертаюся по допомогу до нього і жодного разу не пошкодувала: фахівець дійсно дуже грамотний, уважний, лікар, якому не страшно довірити, мабуть, найважливіше - наше здоров'я.
|
|
| |
Агафонова | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Чудовий фахівець - Михайло Олександрович Чайка! Профі! Зверталася з приводу варикозної хвороби. Зробив операцію чудово, навіть слідів не залишилося! Я дуже задоволена!
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Довго не могла зважиться на лазерне видалення вен після невдалої попередньої операції. У лютому за порадою подруги вирішила записатися до лікаря Чайки, у якого оперувалася моя подруга. Тепер впевнена, потрібно звертатися раніше і не зволікати з операцією. Сподобалися ставлення, компетентність лікаря! За 1 годину вирішилася багаторічна проблема! Раджу всім, у кого схожі проблеми, не боятися і зважитися на лазерне лікування вен.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Операцію з лазерного лікування варикозу робила в березні минулого року в Залевського Д.М., через місяць зробили ще косметичне доопрацювання судинних зірочок методом склеротерапії. Результатом задоволена, зникла тяжкість і біль у ногах. Тепер ноги мають чудовий вигляд і не турбують.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Дівчата, поділіться контактами цих лікарів і де приймають.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Чайка Михайло Олександрович, приймає в 10 лікарні на Малиновського 61а, контактний телефон 0976447223
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Залевський Дмитро Михайлович, приймає у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |