Лікар флеболог Одеса
|
|
Marichka8 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар флеболог Одеса
Дівчата, порадьте, будь ласка, хорошого лікаря-флеболога. Останнім часом дуже стали боліти вени на ногах, до вечора біль стає сильнішим. І ще, хто-небудь робив операцію з видалення вен, у кого? Які відгуки?
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 2 |
Сержант
| З моменту операції у флеболога Чайки Михайла Олександровича минуло півроку. Мої ноги мають вигляд і почуваються чудово. Тепер уже зрозуміло, що результат не тимчасовий і рецидивів можна не побоюватися... Причому хотілося б особливо підкреслити, що мій випадок - не виняток. Після мене вже двоє моїх знайомих оперувалися в цього прекрасного лікаря. І обидві дуже добре відгукуються про нього і про результати його роботи. Можу сміливо його вам рекомендувати.
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Михайло Олександрович не випадкова людина в професії, а справжній лікар із золотим серцем і руками. До моєї проблеми, дріб'язкової порівняно з іншими його пацієнтами, більше косметичної, поставився з увагою і розумінням, детально розписав лікування. Зараз ще роблю уколи, але результат уже помітний. Зірочки на ногах стали ледь помітними. Іноді мені навіть починає здаватися, що бачу їх тільки я, і то лише тому, що знаю, де вони мають бути. Обов'язково звертайтеся до цього лікаря!
|
|
| |
1Betty6 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| На ногах стали з'являтися судинні сітки, мені не подобався зовнішній вигляд ніг. Звернулася до лікаря Залевського за рекомендаціями подруг. Після консультації та УЗД усе пояснив, розповів, як можна прибрати сітку. Зробила в нього склеротерапію. Не боляче, синців майже не було, панчіх носила всього 5 днів. Сітки на ногах зникли.
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 5 |
Сержант
| На операцію з усунення варикозу я не наважувалася дуже багато років, оскільки раніше це були зовсім інші методи. Різати ноги я не хотіла. Десь рік тому я почула, що є такий лікар-флеболог Дмитро Михайлович Залевський. Що він - лікар від Бога. Цього року я зважилася на лазерну операцію. Операція пройшла на вищому рівні, лікар усе зробив ювелірно. Усім тим, хто ще думає - не роздумуйте довго. Здоров'я ніг, судин - дуже важливе в наш час. Рекомендую всім тим, хто страждає на варикозну хворобу ніг.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| У мене варикоз виліз під час вагітності. Два роки тому я прооперувала у Чайки М.А. праву ногу. Перед операцією було звичайно страшно. Спасибі лікарю - всі страхи відлетіли вже після операції. Найголовніше, лазерна операція - це не боляче. Сама операція - це приблизно година часу займає. І коли я нещодавно зрозуміла, що треба робити і ліву ногу, природно пішла знову до нього. Тому що вже можу судити не просто як він відмінно робить і діагностику проблемних місць, і саму операцію лазером, але і як потім добре тримається результат. Зараз, коли зробила операцію на другу ногу, можу знову, як раніше, носити короткі спідниці, тому що ніжки знову гарні.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У мене варикоз був ще до пологів, під час вагітності стало ще гірше, шкодувала, що не прийшла раніше. Робила лазерну операцію в Залевського Дмитра Михайловича на початку липня, хвилювалася, звісно, але можу точно сказати, що не боляче, окрім невеликих уколів, і після операції не болить, одразу пішла гуляти. Були тільки синці невеликі, зараз уже вони минули. Можу тепер носити спідниці, варикоз не видно, ногам стало набагато легше.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Підкажіть контакти лікаря Залевського і де він приймає?
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дмитро Михайлович приймає у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9, телефон для зв'язку - 0971039911
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Якщо вам не важко, дайте контакти доктора Чайки?
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Михайло Олександрович приймає в лікарні №10 на Малиновського 61а, його контактний телефон - 0976447223
|
|
| |
Marichka8 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дівчата, всім спасибі. Буду оперуватися у Чайки М.А. вже пройшла всі аналізи.
|
|
| |