Найкращий флеболог Одеса
|
|
поліна35 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий флеболог Одеса
Добрий день! У когось був досвід спілкування і лікування у флебологів? Можете порадити певного лікаря до якого краще звернутися і він допоможе з цією проблемою?
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Довгий час у мене боліла і набрякала ліва нога. Я звернулася на консультацію до лікаря-флеболога Чайки М.А.. і мені порадили зробити ЕВЛК. Після лазерної операції ефект шикарний, шкодую, що раніше боялася і відкладала цю процедуру на потім. Процедура пройшла швидко і безболісно. Рекомендую не відкладати цю процедуру і звертатися до лікаря Чайки!
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Записалася для обстеження варикозу на лівій нозі до Михайла Олександровича Чайки. За результатами рекомендував лазерну коагуляцію. Він же проводив операцію і післяопераційні обстеження. Операція пройшла успішно, практично безболісно. Більш грамотного фахівця я ще не зустрічала.
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я хочу порекомендувати лікаря Залевського Дмитра Михайловича. З першого огляду я зрозуміла, що потрапила в надійні руки. І я не помилилася. Проходила лікування протягом року. Процедура - ендовазальна лазерна коагуляція нижньої кінцівки. Результатом залишилася задоволена. Дмитро Михайлович професіонал високого рівня і дуже уважний лікар!
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Лікар Залевський - просто лікар своєї справи. Зробила операцію на дві ноги і просто в захваті. Ніякої зайвої інформації, все досить зрозуміло пояснив. Дуже рада, що потрапила саме до нього. Хороший лікар. Прямо рекомендую.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Минуло півроку після того, як Михайло Олександрович Чайка зробив мені операцію на ногах. Я почуваюся просто чудово. Таке відчуття, що я багато років носила камені на ногах, а тепер у мене їх немає. Я ніяк не можу звикнути до цієї легкості та свободи і дуже рекомендую Михайла Олександровича.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У травні 2021 року я до лікаря Залевського Д.М.. Відмінний фахівець! Легка рука, легкий характер, такт у всьому. Операцію провів чудово! Я позбулася жахливо некрасивих вен на гомілках. Щиро вдячна і всім рекомендую доктора Залевського!
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підшкірна вена на правій нозі не працювала, вени випирали й сильно просвічували крізь шкіру. Нога боліла. Дмитро Михайлович зробив мені УЗД. Було ухвалено рішення про проведення ЕЛВК. Лікар сам мені провів процедуру. Всім рекомендую, процедура проведена чудово!
|
|
| |
Nadya3 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Робила операцію одночасно на обидві ноги в листопаді 2020 року. Склеювали лазером основні вени й уколом дві невеликі вени. Все пройшло успішно. Результатом дуже задоволена, тепер сміливо можу ходити в спідницях і шортах, і рекомендую вам звертатися саме до Чайки Михайла Олександровича!
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Можете дати інформацію щодо цих двох лікарів: де приймають і номер телефону?
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Залевський Дмитро Михайлович, працює у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9, зв'язатися можна за телефоном 0971039911.
|
|
| |
Nadya3 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чайка Михайло Олександрович, приймає в МКЛ №10 на Малиновського 61а, телефон 0976447223
|
|
| |