Найкращий флеболог Одеси
|
|
Флавія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий флеболог Одеси
Підкажіть, будь ласка, ніхто не знає до якого лікаря можна звернутися, якщо вени сильно виступають і болять? Якщо знаєте такого фахівця, порадьте до кого краще?
|
|
| |
tartanya | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хочеться порекомендувати хорошого флеболога Залевського Д.М., цей лікар - професіонал своєї справи. Операція пройшла безболісно. Вена, яка випинала, більше немає. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Кирилла | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Знаю такого лікаря, Дмитро Михайлович дуже хороший фахівець. Провів операцію з видалення тромбу в районі шиї родичу. Усе пройшло гладко. Уважна і приємна, спокійна людина. Справжній професіонал, не працює за принципом - операція заради операції, проводить хірургічне втручання дійсно в тих випадках, коли це необхідно.
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Я хочу порадити Чайку М.А., він - чудовий лікар! Професіонал, закоханий у свою справу! Уважний і чуйний. Використовують тільки новітні технології, операції проходять безболісно й успішно!
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хороший лікар! Робила у Михайла Олександровича склеротерапію. Дуже ввічливий, товариський. На всі запитання дохідливо відповів. Минуло три роки, все прекрасно досі!
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Робила у доктора Чайки склеротерапію. Можу рекомендувати тільки з найкращого боку. Дуже легка людина, сумлінна. Йому важливо не просто проставити уколи - важливий результат. Порівнювати є з чим, це в мене не перша склеротерапія.
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Чудовий лікар Залевський! Справжній професіонал своєї справи! Оперував мою маму, у неї був дуже старий варикоз, складний випадок! Але поспілкувавшись із ним, вселив упевненість, спокій, а по завершенню подарував нові, красиві, здорові ніжки для моєї коханої і єдиної мами!
|
|
| |
Chloe | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете дати контакти і де можна записатися на прийом до лікаря Чайки?
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович приймає в МКЛ №10 на Малиновського, записати можна за телефоном 0976447223.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 10 |
Майор
| А контакти доктора Залевського скинете?
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Контактний телефон Дмитра Михайловича - 0971039911, приймає в Медині на Пастера 9 у другому хірургічному відділенні.
|
|
| |