Флеболог Одеса Київський район
|
|
Андреа | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса Київський район У мами вени на ногах вилізли, напевно вже операцію потрібно робити. Не знаємо куди звернутися, підкажіть будь ласка!
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Вам потрібно звернутися до флеболога. В Одесі я знаю тільки двох хороших флебологів - це Залевський Дмитро Михайлович і Чайка Михайло Олександрович.
|
|
| |
Арія | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович як фахівець заслуговує на величезну подяку і вдячність за свою сумлінну роботу. Справжній професіонал, розумний і талановитий. Я до нього зверталася з варикозом, і він зробив мої ніжки знову красивими.
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я вдячна флебологу Залевському Дмитру Михайловичу за фахове виконання склеротерапії, яка проводилася в 3 етапи. Після кожного етапу помітне зникнення судинних сіточок, припинилася важкість і біль - ноги стали здоровими і красивими! Результатом задоволена.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Прекрасний лікар Чайка! Це якраз той випадок, коли у людини не тільки професія, а й покликання. До образу найвищого професіонала ще додайте добрі очі, почуття гумору, небайдужість.
|
|
| |
Ісидор1999 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Видаляла велику підшкірну вену в Михайла Олександровича. Нога набрякала, вена розширювалася, з'явилися вузли. Операцію зробив дуже добре. Нормальне кровопостачання відновилося, болю і набряків більше немає.
|
|
| |
FillOlga | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У грудні минулого року оперувалася в Залевського Д.М. з діагнозом варикоз + флебіт. Відмінний лікар, висококласний хірург. Людина, що дарує здоров'я.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Чудовий лікар Михайло Олександрович Чайка, дуже уважний, хороший фахівець, грамотний у своїй роботі. Вдячна йому за зроблену ним операцію, стала відчувати легкість, зникли болі і судоми в ногах, які мучили кілька років. Михайло Олександрович є прекрасним фахівцем, раджу всім звертатися тільки до нього, ви ніколи не пошкодуєте.
|
|
| |
Anisya | Повідомлення # 9 |
Майор
| Дмитро Михайлович чудовий професіонал і майстер своєї справи. Завдяки йому ніжка стала як нова, а такого ставлення до пацієнта я давно не зустрічала від наших лікарів.
|
|
| |
Vasilina | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Якщо вам не важко, залиште контакти лікарів?
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 0971039911 - Залевський Дмитро Михайлович.
|
|
| |
Арія | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| 0976447223 - Михайло Олександрович Чайка
Будьте здорові та не хворійте.
|
|
| |