Судинний хірург Одеса відгуки
|
|
Павла | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Одеса відгуки
Доброго дня! Будь ласка, порадьте хорошого судинного хірурга для дорослої жінки. Головне, щоб фахівець був не просто хороший, а найкращий, тому що я для мами питаю, ну ви розумієте мене.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дуже вдячна Дмитру Михайловичу Залевському - це висококваліфікований фахівець!!! Ввічлива, тактовна і з добрим серцем людина. Це той лікар, який дійсно знає і любить свою роботу!!! Дуже вам рекомендую його!
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Чайка Михайло Олександрович, працює в лікарні на Малиновського. Він дуже допоміг моєму татові, врятував ногу. Ніхто не брався, хотіли ампутувати. Тепер тато ходить.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я була у судинного хірурга Чайки на консультації з приводу варикозного розширення вен. Перший раз у житті судинний хірург пояснив усі мої проблеми. І я зрозуміла, в чому вони полягають і як з ним боротися. Зазвичай мені просто виписують якісь ліки, без жодних пояснень. А тут я отримала хорошу консультацію, що дуже важливо для мене. Після лікування мені стало набагато легше. Дуже професійний фахівець. Чітко пояснив, дохідливо. Все зрозуміло стало.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Ніколи не могла подумати, що доведеться звертатися до судинного хірурга. Але доля вирішила по іншому. Після народження дитини виникли серйозні ускладнення, на ногах з'явилася венозна сітка, а самопочуття різко погіршилося, вирішила терміново звертатися до лікарів. Свій вибір після довгих консультацій зупинила саме на Залевському Дмитрії Михайловичі. Досить непоганий лікар, знає свою роботу.
|
|
| |
Марьямна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Звернулася до Чайки з проблемою судинних зірочок. Після огляду в судинного хірурга призначили мені склеротерапію. Переживала і хвилювалася як все пройде, але лікар дуже досвідчений і прихильний до себе. Заспокоїв, усе докладно пояснив. Після процедури всього тиждень потрібно було носити панчішки, великих незручностей мені це не принесло.
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Варикозна хвороба у мене спадкова. Довго не могла знайти хорошого лікаря. За рекомендацією звернулася до судинного хірурга Залевського Д.М. Він своїм професіоналізмом викликав у мене повну довіру, все розповів, призначив лікування. Наприкінці вересня мені зробили операцію. Усе пройшло успішно, реабілітація проходить досить швидко, і з дуже хорошими результатами. Усім у кого проблеми з варикозним розширенням рекомендую саме Залевського Дмитра Михайловича!
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Добрий день! Випадково не знаєте, де приймає Дмитро Залевський і його номер телефону?
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Знаю, у 2-му хірургічному відділенні Медіна Пастера 9, телефон 0971039911
|
|
| |
Болеслава | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Телефон Михайла Чайки, не підкажіть?
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Тримайте - 0976447223.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Усім вдячна за відгуки і що не залишилися осторонь.
|
|
| |