Найкращий судинний хірург Одеса
|
|
Магдалина20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий судинний хірург Одеса
Доброго дня! Батькові необхідна консультація судинного хірурга. Був у двох місцях (не за рекомендацією), вердикт - операція. Хочемо ще до одного сходити. Порадьте, може хтось вам сподобався, хтось справив гарне враження. Загалом, прошу допомоги.
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дуже хороші відгуки про судинного хірурга Чайку Михайла Олександровича - це досвідчений і обізнаний лікар і серцево-судинний хірург. Проконсультуйтеся з ним.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Моїй мамі дуже допоміг судинний хірург Залевський, можу сміливо його рекомендувати.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дмитра Михайловича порадили знайомі, які неодноразово зверталися до нього. Моя проблема полягала в судинній сітці на лівому стегні, яка з плином часу та специфікою роботи ставала тільки більшою. Зробивши дуплексне сканування, було прийнято рішення про склеротерапію. Після процедури жодних неприємних відчуттів не було. Через кілька днів сітка практично зникла.
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 5 |
Майор
| Михайло Олександрович - чудовий хірург із прекрасним почуттям гумору. Провів мені операцію на обох ногах. Був лазер і склеротерапія. Доктора буду всім рекомендувати.
|
|
| |
Матрона | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Грамотний фахівець. Дохідливо пояснює. Обстежує весь організм, а не "точкову" проблему. Позбавив мене болю в нозі. Зробив її красивою. Зникли всі комплекси. Якщо судинний хірург, то тільки до Михайла Олександровича Чайки.
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Ставлення до пацієнта, зацікавленість у проблемі та бажання допомогти. Дмитро Михайлович уважно вислухав, оглянув і зробив дуплексне сканування. Призначив склеротерапію. Після консультації щодо вен лікар видалив кілька утворень на обличчі за допомогою лазера. Я дуже задоволена, що за рекомендацією знайомих звернулася до лікаря Залевського і змогла вирішити свої хвилюючі питання.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| У січні звернувся до Чайки М.О., після огляду лікар написав план лікування, призначив лазер і мініфлебектомію. Операція пройшла досить швидко і безболісно, без будь-яких ускладнень. Протягом усього лікування Михайло Олександрович веде контроль за пацієнтом. Спостерігатимуся в нього й надалі! Усім рекомендую!
|
|
| |
Новгородцев | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Залиште будь ласка контактну інформацію про Залевського Д.М.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Залевський Д.М. приймає в Мідіні на Пастера 9 у другому хірургічному відділенні, телефон для зв'язку - 0971039911.
|
|
| |
Дєдова | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Скажіть, як можна потрапити до Чайки М.О.?
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Контактний телефон Михайла Олександровича 0976447223, працює в лікарні на Малиновського.
|
|
| |