Консультація судинного хірурга Одеса
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Консультація судинного хірурга Одеса
Усім доброго часу доби, звертаюся в пошуку судинного хірурга. Цікавлять рекомендації людей, які лікувалися у цих лікарів. Треба контактні дані грамотного лікаря ґрунтуючись на відгуках близьких знайомих.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я знаю тільки двох лікарів у місті, які гідні поваги - це Залевський Д. М. і Чайка М. А., їх я можу сміливо рекомендувати.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Чайка М.А., дуже грамотно і доступно розповів, що у мене і як лікувати. Видно, що компетентний. Рекомендую!
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Рада, що потрапили на прийом саме до Чайки М.А. У мами дуже сильно захворіла нога, терміново шукали саме судинного хірурга. Дуже уважний, приємний лікар. Все дуже докладно розповів і показав, все доступно пояснив, склав план лікування. Чудово, що є такі грамотні фахівці.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Дмитро Залевський добрий, чуйний, розумний лікар від Бога. Побільше б таких лікарів. Якщо вам потрібна допомога судинного хірурга, звертайтеся до Дмитра Михайловича, він обов'язково вам допоможе і підтримає.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Звернулися до лікаря Залевського Д.М. за рекомендацією знайомих і жодного разу не пошкодували. Дмитро Михайлович - висококласний фахівець та інтелігентний, уважний і доброзичливий лікар. Успішно і безболісно провів операцію лазером на судинах ноги, позбавивши чоловіка страждань і паніки.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Давно хотіла потрапити на прийом до Михайла Олександровича. І ось, нарешті, мрія збулася, я прийшла на прийом до лікаря і нітрохи не пошкодувала. Мені було проведено маніпуляцію на обох ногах. Вдячна йому за високий професіоналізм і прекрасний підхід до пацієнта.
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Лікар Залевський виконав ЕВЛК, лазерну коагуляцію. Він просто Бог. Я мучилася з трофічною виразкою цілий рік. Через тиждень рана загоїлася, і болі припинилися без усяких лікарських препаратів. Навіть не замислюйтеся, звертайтеся.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цікавить, дані цих флебологів?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Судинний хірург Залевський Дмитро Михайлович, приймає у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9, телефон 0971039911
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Чайка Михайло приймає в МКЛ № 10 на Малиновського, телефон 0976447223.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Вдячна всім за чудові рекомендації!
|
|
| |