Хороші судинні хірурги Одеси відгуки
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші судинні хірурги Одеси відгуки
Привіт форумчани, звертаюся до Вас по допомогу, потрібен фахівець судинний хірург. Цікавлять рекомендовані лікарі, які вирішать проблему атеросклерозу, що починається. Підкажіть контактні дані грамотного лікаря, використовуючи свій досвід або досвід своїх близьких.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я рекомендую Чайку М.А. і Залевського Д.М., ці фахівці перевірені на особистому досвіді, і я в них упевнена.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович Чайка надав мені колосальну підтримку. Операція пройшла на високому рівні. Я рада, що потрапила до нього і вам раджу!
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Доктор Чайка професійний, приємний і товариський. Він дуже грамотно визначив мою проблему, потім призначив повноцінне лікування - це і компресія, і препарати. Дуже рада, що випадково потрапила на лікування саме до нього!
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| У жовтні доктор Залевський провів мені тиреоїдектомію. Ускладнень після операції не було, шов акуратний. Лікар дуже компетентний, уважний, все пояснить, допоможе. Можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Звернулася до Дмитра Михайловича за рекомендацією знайомих, які мають ту саму проблему з венами, що й я. Дуже уважний і грамотний лікар! Доступно все пояснює, відповідає на всі запитання, дає грамотні рекомендації. Робила склерозування вен на ногах, бажаного ефекту досягнуто на 100%! Рекомендую всім, хто страждає на варикозне розширення вен.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович - лікар від Бога! Я залишився задоволеним, що потрапив саме до нього. Операція пройшла чудово!
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Дмитро Михайлович Залевський - прекрасний професіонал своєї справи. Він не тільки позбавив мене трофічної виразки, а й пояснив, як треба правильно жити з варикозом. Я ще не раз приїду на прийом саме до нього. Раджу всім.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Здрастуйте! Можна написати, де приймають ці фахівці?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Так звісно, тримайте Чайка Михайло Олександрович, 10 лікарня Малиновського 61а, телефон 0976447223.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дмитро Залевський приймає у другому відділенні Медіна на Пастера 9, зідзвонитися можете за телефоном - 0971039911
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дякую всім за поради!
|
|
| |