Хороші судинні хірурги Одеса
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші судинні хірурги Одеса
Усім привіт, мені треба знайти розумного судинного хірурга. Потрібні рекомендації про хороших лікарів, які можуть допомогти в разі варикозної хвороби. Підкажіть контакти і дані уважного лікаря, посилаючись на особистий досвід.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені хочеться порекомендувати судинних хірургів Залевського Д.М. і Чайку Д.М., тому що знаю їх і вони мені допомагали не один раз.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Доктор Залевський максимально широко розібрав мою проблему і дуже дохідливо пояснив доступною для людини мовою, без розумних лікарських слів. Настійно раджу до нього звернутися.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Звернулася по допомогу до Дмитра Михайловича з приводу варикозного розширення вен на нозі, в результаті мені надано висококваліфіковану допомогу, проведено операцію ЕВЛК. Чуйний лікар, націлений на результат.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мої ноги були в потворному стані! Доктор Чайка створив диво! Операції пройшли успішно. Я знову живу, а не виживаю.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Грамотний лікар Чайка М.А., який знає свою справу. Із золотими руками і гострим зором. Навіть не віриться, що людина з таким рівнем професіоналізму працює в нашій області, а не за кордоном.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Рівно 2 роки тому зробив компресійну склеротерапію розширених вен на лівій гомілці. Операцію робив доктор Залевський Дмитро Михайлович. Усе, починаючи від першого огляду і подальших маніпуляцій, зроблено дуже професійно.
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Записалася на прийом до флеболога Чайки М.А. Була захоплена цим уважним лікарем. Незважаючи на його молодість, він - досвідчений, грамотний і компетентний лікар у своїй професії. Мені допоміг, тому й вам рекомендую.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Привіт! Поділіться контактами цих лікарів?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Залевський Дмитро Михайлович, контактний телефон 0971039911.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| 0976447223 - флеболог Чайка М.А.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |