Хороший судинний хірург Одеса
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший судинний хірург Одеса
Доброго дня, пишу тут, може підкажіть грамотного судинного хірурга. Дайте рекомендації, мене цікавлять грамотні фахівці. Треба контактні дані на основі Вашого досвіду, а також відгуків знайомих.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені хочеться порадити вам Чайку М.А. і Залевського Д.М., зверталася до них особисто і знаю, що з проблемою вони можуть впоратися на всі 100%.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я була на прийомі у Чайки М.А. і пройшла вже 5 процедур склеротерапії. Результатом дуже задоволена!
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Прибирала зірочки з ніг, Михайло Олександрович дуже уважний, акуратний, судинки всі прибрав. Пояснив, яку компресійну білизну купити, як носити, взагалі все дуже ретельно робить і пояснює. Дуже задоволена роботою лікаря!
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Процедура лікування варикозу пройшла безболісно завдяки високій компетенції Дмитра Михайловича і сучасному, якісному обладнанню. Відновлювальний період протікав без ускладнень, хворобливих відчуттів. Рекомендую лікаря як досвідченого, грамотного фахівця.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Завдяки лікарю Залевському я позбулася такої неприємної проблеми, як варикоз нижньої кінцівки. Дуже його рекомендую!
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Довго наважувалася. І ось настав цей день. Дивно, як легко просто все виявилося. А головне, швидко і безболісно. Величезна увага лікаря Михайла Олександровича. Профі своєї справи. Загалом, хто хоче, йдіть, Михайло Олександрович дійсно допомагає.
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Довго боліла нога. Потрапила до лікаря Залевського. Дуже уважно все вислухав, подивився на УЗД, підібрав метод лікування. Я боялася і переживала, виявилося даремно! Болі минули, з'явилася легкість, таке відчуття, що я стала пурхати. Рекомендую!
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Залевський Дмитро Михайлович, працює у 2 хірургічному відділенні Медуніверситету на Пастера 9, особистий телефон 0971039911
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Чайка Михайло, особистий номер 0976447223, працює в МКЛ №10
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 11 |