Найкращий судинний хірург Одеси відгуки
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий судинний хірург Одеси відгуки
Вітаю, підкажіть до якого судинного хірурга звернутися. Потрібні рекомендації щодо хороших лікарів і що робити, якщо у мене діагноз тромбоз? Треба контактні дані грамотного фахівця, ґрунтуючись і довіряючи вашому досвіду.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я знаю тільки двох судинних хірургів у місті, яких можу сміливо рекомендувати, - це Залевський Д.М. і Чайка М.А.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Залевський Д.М. - фахівець високого рівня. У нього легка рука. Процедури, які я робила в інших лікарів, у нього були менш болючими. Діагноз у мене і моєї матері був точно поставлений. Витрати на медикаменти виявилися меншими, ніж я очікувала. Як фахівцю, я йому повністю довіряю.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Грамотність, професіоналізм, чуйне й уважне ставлення. Дмитро Михайлович завжди доступний, якщо виникають питання. Зацікавлений у результаті. Небайдужий.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Вдячна і рекомендую Михайла Олександровича Чайку, врятував мої вінки, які не давали мені спокою близько 10 років. Усім хто сумнівається, раджу йти! Однозначно! Не втрачайте час.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Знаю Михайла Олександровича як чудового лікаря, прекрасного фахівця, акуратного хірурга і флеболога. Провів мені операцію - коагуляція вен нижніх кінцівок з високою майстерністю, за що я йому дуже вдячна і вам раджу, точно знаю, що з лікарем ви не помилитеся.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Чудовий лікар Залевський! Провів обстеження, призначив склеропатію! Усе зробив дуже добре. Я задоволена лікарем!
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Грамотний лікар, все дохідливо і докладно розповів, процедура не викликала дискомфорту і пройшла чудово. Дуже шкодую, що не потрапила до Михайла Олександровича раніше.
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Чайка Михайло Олександрович, працює в МКЛ №10 на Малиновського 61а, телефон 0976447223
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дмитро Михайлович Залевський приймає на Пастера 9 у 2 хірургічному відділенні Медінституту, контактний телефон 0971039911
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Найбільша подяка всім, хто відгукнувся.
|
|
| |