Найкращий судинний хірург Одеса відгуки
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий судинний хірург Одеса відгуки
Доброго дня, звертаюся за порадою щодо судинних хірургів. Порадьте мені грамотного фахівця, мій діагноз аортоартеріїт. Підкажіть контакти унікального лікаря ґрунтуючись на своєму досвіді.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Раджу вибрати Залевського Д.М. або Чайку М.А., їм можна довірити своє здоров'я і не сумніватися.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Доктор Залевський насправді дуже позитивний і доброзичливий, що дуже рідко в наш час. Ходила на прийом і лікувалася із задоволенням. Дуже задоволена лікуванням і результатом.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Звернулася до Дмитра Михайловича з болем і набряками ніг. На прийомі було виявлено проблеми, складено план лікування, зокрема й оперативного. У лютому прооперувалася, наступного ранку вже була на ногах. Лікар Залевський пояснював усі нюанси, відповідав на всі запитання. Болі й набряклість зникли повністю. Хочеться відзначити незвичайну ввічливість, такт лікаря, індивідуальний підхід до пацієнта.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Звернулася до Михайла Чайки з приводу лікування тромбозу обох нижніх кінцівок, було призначено операцію. У червні було проведено операцію на правій нозі, через три місяці, у вересні, проведено таку саму лазерну операцію на лівій нозі. Легше стало ходити і працювати, ноги перестали набрякати. Хороший лікар, можу сміливо рекомендувати.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Оперативним шляхом лікувала у доктора Чайки варикоз. Після операції минуло 2 місяці. Почуваюся чудово!
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дмитро Залевський - дуже уважний лікар. Спокійно все пояснив доступною мовою. Маніпуляції робив чітко, послідовно і заспокоював. Процедура пройшла на відмінно!
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Дуже хороший лікар. Професійний, психологічно необхідний, індивідуальний підхід до пацієнта. Діагностика та призначення лікування на вищому рівні.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Добрий день! Можна дізнатися контакти цих судинних хірургів?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Чайка Михайло Олександрович, особистий телефон 0976447223.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| 0971039911 - Залевський Дмитро Михайлович
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Велика подяка за коментарі та рекомендації до чудових лікарів.
|
|
| |