Найкращі судинні хірурги Одеси
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі судинні хірурги Одеси Усім здрастуйте, потрібен судинний хірург. Цікавлять рекомендації щодо грамотних фахівців, що робити, якщо в мене діагноз васкуліт? Дайте контакти обізнаного лікаря, використовуючи свій досвід або відгуки своїх знайомих, близьких чи колег.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мене оперував Залевський Д.М. дуже грамотний лікар, а моя подруга в захваті від Чайки М.А.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Відмінний лікар Чайка М.А.! Підхід грамотний, все по справі. Моментально поставив діагноз, призначив правильне лікування. Побільше б таких фахівців!
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| До Михайла Олександровича звернувся мій тато з постійним, сильним болем у нозі. Лікар дуже уважно і ретельно вивчив історію хвороби, розпитав докладно тата, провів огляд, докладно розповів про результати обстеження. Ніяких зайвих процедур не призначав, дорогих ліків не виписував, супутні послуги не нав'язував. Дуже не байдужий і хороший лікар!
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хочеться порадити Залевського Дмитра! На прийомі все пояснив, розповів. Відчувається грамотність, знає свою справу. Запропонував планову операцію. Пройшло все блискуче! Талановитий хірург! Дуже уважний і чуйний!
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лікар Залевський просто геній із золотими руками. Зробив операцію з варикозу на відмінно. Хоч танцюй наступного дня. Побільше б таких лікарів!
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тяжкість, болі в ногах, дуже боялася операції, але доктор Чайка заспокоїв і все досконально пояснив, тому спокійно пішла на цю операцію, чому дуже рада і вдячна Михайлу Олександровичу!
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Зверталася до Дмитра Залевського. Уважне ставлення, доступно все зрозуміло в лікуванні. Дуже все сподобалося.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Вітаю! Поділіться контактами цих фахівців?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| 0971039911 - Залевський Дмитро.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Чайка Михайло Олександрович, особистий номер - 0976447223.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дякую за рекомендації та поради до хороших спеціалістів.
|
|
| |