Судинні хірурги Одеса відгуки
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинні хірурги Одеса відгуки
Усім доброго дня, звертаюся за рекомендаціями щодо судинних хірургів. Прохання порадити відмінного лікаря і що робити за діагнозу Синдром Рейно? Залиште контакти і дані розуміючого лікаря, у якого ви лікувалися або ваші знайомі.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я можу Вам підказати звернутися до Чайки М. А. або до Залевського Д. М., знаю цих лікарів з дуже хорошого боку.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Лікар Чайка - високопрофесійний, доброзичливий, уважний. Побільше б таких лікарів, і ми б не запускали свої захворювання.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Ретельне обстеження, повне інформування про проблеми та метод лікування. Уважне ставлення до пацієнта. Рекомендую Михайла Олександровича.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Дмитро Михайлович - один із найкращих фахівців у місті, чуйний і уважний. Пояснює все дохідливо, сумлінно ставиться до своєї роботи. Лікували свого родича в травні, не могли ходити на великі відстані, після лікування вночі спимо добре і ходимо на набагато більші дистанції. Усім раджу Залевського Д.М.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Після КОВІДу під час вагітності зі спадковою тромбофілією я потрапила на прийом до Дмитра Михайловича. Я дуже вдячна за коректне лікування, малюк народився здоровим.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович Чайка - лікар найкращий, він врятував мої ніжки і зробив їх красивими.
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Зверталася особисто до Дмитра Михайловича. Дуже хороший, уважний, відповідальний лікар! Усім раджу, у кого проблеми з венами.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Здраствуйте! Цікавлять особисті дані цих фахівців?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Михайло Олександрович Чайка, веде прийом у МКЛ №10, зв'язатися можете за телефоном 0976447223
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Залевський Дмитро працює на Пастера 9 у другому хірургічному відділенні, особистий номер телефону - 0971039911
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дуже вдячна, що відповіли і порадили хороших фахівців.
|
|
| |