Судинний хірург Одеса фонтан
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Одеса фонтан
Усім здрастуйте, підкажіть грамотного судинного хірурга. Цікавлять рекомендовані відмінні лікарі. Залиште контактні кращого лікаря виходячи з Вашого досвіду.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я раджу вибрати вам Чайку М.А. або Залевського Д.М., від них ви точно отримаєте очікувану допомогу.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Чайка М.А. це найкращий лікар, якого я зустрічала у своєму житті! Мені він хотів допомогти всією душею. І допоміг! Моя хвороба - варикоз, була застарілою, особисто я була впевнена, що його прибрати не можна, без серйозної операції, з наркозом і шрамами, довгим постопераційним періодом, але Михайло Олександрович - просто чарівник.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Перебував на лікуванні у лікаря Чайки М.А. Сонно-підключичне шунтування пройшло успішно. Діагноз мій атеросклероз коронарних артерій. Ставлення та інформованість на висоті, дуже вдячний йому за якість проведеної операції і рекомендую!
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| У лютому 2020 року був прооперований Залевським Дмитром Михайловичем - стеноз лівої ВСА 78%. Операція пройшла успішно, без ускладнень. За що дуже вдячний цьому лікарю.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Відмінний лікар! Уважний, грамотний. Медицина - це його покликання. Лікувалася у Дмитра Михайловича кілька разів із хорошим результатом. У мене спадкова тромбофілія. Можу рекомендувати, мені допоміг.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже сподобався професіоналізм і чуйний підхід лікаря Чайки М.А., відразу розумієш, що лікар займається улюбленою справою! Ніякої суєти, лікар відповів на всі запитання, завжди на зв'язку з усіх питань, а це дуже важливо! Маніпуляція пройшла чудово.
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Дуже сподобався професійний підхід доктора Залевського до моєї проблеми і що важливо небайдуже ставлення до своїх пацієнтів.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Добрий день! Можна дізнатися контакти і дані цих лікарів?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Залевський Дмитро Михайлович, приймає в Медині на Пастера 9, телефон 0971039911
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Чайка Михайло Олександрович працює в міській лікарні №10 на Малиновського, зателефонувати йому можна за номером телефону 0976447223
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дуже вдячна, що відповіли і порекомендували хороших лікарів.
|
|
| |