Судинний хірург Одеса Приморській район
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Одеса Приморській район
Добрий день, пишу Вам у пошуках судинного хірурга. Порадьте хорошого лікаря! Потрібні контакти на основі вашого персонального досвіду.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я рекомендую вам саме грамотних флебологів, які застосовують сучасні методи лікування - це Чайка Михайло Олександрович і Залевський Дмитро Михайлович.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Дуже вдячна Михайлу Олександровичу за його підхід до роботи з пацієнтам. Усе дуже професійно, грамотно і з турботою про пацієнта, нічого зайвого, все чітко і за планом. Раджу звернутися.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович дуже грамотний і чуйний фахівець своєї справи. Детально консультував "до" і "після" операції. Після операції відновлення пройшло швидко і без проблем. Відчувається легкість у ногах. Дуже задоволений, що потрапив до цього лікаря.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Дмитро Залевський - висококласний фахівець! Уважний із кожним пацієнтом. Ввічливо, тактовно, коректно і доступно пояснює кожну процедуру і маніпуляцію: з якою метою, яким чином буде проводитися і які результати побачить пацієнт.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже хороший, добрий, чуйний лікар. Спокійна адекватна людина. Рекомендую. Проблеми з венами - йдіть до лікаря Залевського на консультацію.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Після вагітності з'явилася судинна сітка на лівій нозі. Я довгий час комплексувала і не знала, що це лікується і так швидко. Порадили звернутися до лікаря Чайки, і я в повному захваті. За один прийом лікар позбавив мене цієї жахливої судинної сітки.
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Дуже уважний, грамотний лікар Дмитро Михайлович. Обстеження провів професійно, все пояснив і розповів. Операцію провів успішно.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Поділіться контактними даними цих лікарів?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Судинний хірург і флеболог Залевський Дмитро Михайлович працює в Медині на Пастера 9, телефон 0971039911
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Флеболог Чайка Михайло Олександрович, працює в 10-й лікарні на Малиновського 61а, телефон 0976447223
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дуже вдячна, що відповіли і дали поради до чудових лікарів.
|
|
| |