Судинний хірург Одеса селище Котовського
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Одеса селище Котовського
Всіх вітаю, цікавить мене судинний хірург. Підкажіть що робити за варикозу 3 ступеня? Потрібні контактні дані обізнаного фахівця, хочу почути ваші особисті відгуки.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені хочеться порадити грамотного судинного хірурга Чайку Михайла Олександровича, він допоміг мені впоратися з варикозом, а мама лікується у Залевського Дмитра Михайловича і дуже ним задоволена.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Залевський Дмитро Михайлович! Лікар від бога. Уже на першому прийомі я відразу зрозуміла, що саме він зробить мені операцію. Він дуже спокійно, чітко пояснив мені проблему, у нього кожне слово має значення. Я зараз після операції і дуже вдячна йому, що він так ідеально виконав свою роботу.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Чудовий лікар. Доктор Залевський професіонал з великої літери! Лікування зараз ще в процесі і знадобиться триваліший період у зв'язку з особливістю захворювання, але поліпшення вже суттєві.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Чайка Михайло лікував мого батька від атеросклерозу нижніх кінцівок. Болі були такі, що не міг спати ночами. Було зроблено стегново-підколінне шунтування. І ось уже півроку батько живе нормальним життям, ходить і спить без тих жахливих болів, які мучили дуже довго. Ми дуже вдячні Михайлу Олександровичу! Людина, яка працює на совість, чуйна до всіх пацієнтів, пояснює все дохідливо.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Відмінний лікар, світило в судинній хірургії. Мені видаляв аневризму на черевній аорті. Відмінне лікування.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Звернулася до Дмитра Михайловича за рекомендацією! І анітрохи не пошкодувала! До цього була в іншого лікаря, як виявилося, хотів нав'язати зайві процедури! У підсумку вийшло в 3 рази дешевше, і все зробив без зайвих маніпуляцій! Чітко, швидко, професійно! Дуже рада, що потрапила до такого чуйного, надійного лікаря!
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Буду рекомендувати Михайла Олександровича всім. Він - професіонал своєї справи і дуже розташовує до себе.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Вітаю! Поділіться особистими даними цих лікарів?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Флеболог Чайка Михайло Олександрович, 10 лікарня на Малиновського 61а, телефон 0976447223
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Залевський Д.М. приймає на Пастера 9, у другому хірургічному відділенні при Медині, контактний телефон 0971039911
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Велика подяка за коментарі та рекомендації.
|
|
| |