Судинний хірург Одеса Суворовський район
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Одеса Суворовський район
Усім доброго дня, звертаюся до Вас, бо шукаю грамотного судинного хірурга. Дайте рекомендації мій діагноз судинна гіпертензія? Дайте контакти і дані розумного фахівця на основі свого досвіду або відгуків знайомих.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дівчатка, ось що я вам скажу: найкращі судинні хірурги в Одесі, це Залевський Дмитро Михайлович і Чайка Михайло Олександрович.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| У мене все банально замучили вени. Звернулася за рекомендацією до Михайла Олександровича. Не пошкодувала. Швидко і якісно. Якщо знадобитися звернуся саме до лікаря Чайки.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| У мого тата був дуже важкий випадок, загрожувала ампутація обох ніг. Але завдяки професіоналізму доктора Чайки, операції пройшли успішно, ноги зберегли.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мені було зроблено операцію: стентування лівої підключичної артерії. Операція була під місцевим наркозом. Я бачила на екрані, як було відновлено кровотік. Результат операції я відразу відчула. Головне для хірурга - це руки, але і звичайно знання. Так от, руки у Дмитра Михайловича - золоті. Дуже раджу!
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Моїм лікарем був Залевський Д.М., і я йому дуже вдячний. Прогрес не стоїть на місці, але такі лікарі творять справжні дива.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Лікар Чайка завжди на зв'язку, швидко записав на операцію, дав докладні рекомендації щодо догляду після операції! Буду і далі приводити здоров'я до ладу з цим лікарем і вам раджу!
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Робила операцію у Дмитра Михайловича. Лікар дуже ввічливий, уважний і акуратний! Дуже боялася операції, а коли зробила, залишилася в захваті! Швидко, акуратно і безболісно!
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Залевський Дмитро Михайлович, 2-ге хірургічне відділення при Медині на Пастера 9, телефон 0971039911
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| 0976447223 - особистий телефон Михайла Чайки, приймає МКЛ №10.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Чудові рекомендації, велике спасибі!
|
|
| |