Судинний хірург Одеса Малиновський район
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Одеса Малиновський район
Всіх вітаю, мені потрібен судинний хірург, який приймає в Малиновському районі. Підкажіть мій діагноз хвороба Бюргера? Залиште контакти розуміючого фахівця ґрунтуючись на досвіді або відгуках близьких.
|
|
| |
25Tatyana | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я знаю таких лікарів - це Залевський Д.М. і Чайка М.А., вони ідеально розбираються в судинній хірургії.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Так, оперувалася у Залевського Д.М., він усунув мені складну родимку на оці прямо в міжвійськовій зоні! Приголомшливий фахівець, дуже чуйний і життєрадісний, з професійним підходом.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Проходив складне хірургічне лікування. Дмитро Михайлович належить до лікарів від Бога. Висококласний фахівець, справжній лікар і прекрасна людина.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Оперували родича на предмет аневризми черевних артерій. Чайка Михайло Олександрович - лікар від Бога! Золоті руки хірурга! Давно не зустрічали такого уважного, грамотного лікаря, доброго, з дуже позитивною енергетикою! Професіонал із великої літери.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже хороший лікар. Уважний і професійний. Скажу одне, як про хірурга - руки ростуть звідки треба. Дуже рекомендую Чайку М.О.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дмитром Михайловичем залишилася задоволена. Працює професійно. Я всім рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Проходила лікування у Михайла Олександровича, залишилася задоволена! Лікар із золотими руками. Рекомендую!
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Залевський Дмитро Михайлович, 2-ге хірургічне відділення Медіна на Пастера 9, особистий телефон 0971039911
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Чайка Михайло Олександрович, працює в лікарні №10 на Малиновського 61а, телефон 0976447223
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Вдячна, що залишили такі розгорнуті коментарі.
|
|
| |